середа, 20 серпня 2014 19:20

Витончений інтер'єр та старовинна цегла - розкішний лофт у центрі Києва
16

Фото: Андрій Авдеєнко

Унікальний в своєму роді житловий проект квартири в Києві представив дизайнер Сергій Махно. Проект завершено в 2013 році, а загальна площа квартири склала 128 квадратних метрів. Цитуємо опис дизайнера:

"Лофтова естетика якнайкраще підходила квартирі в історичному стилі в старому торгово-ремісницькому районі міста - на Подолі. Коли під час роботи над інтер'єром зняли   нашарування гіпсокартону, які залишилися після капітального ремонту відкрилася старовинна цегляна кладка, а разом з нею - прекрасні металеві швелери. Все це підрихтували, покрили захисним шаром лаку і залишили в первозданному вигляді в якості самодостатнього декору. До оздоблювальних матеріалів додали білу штукатурку, декоративні бетонні панелі і дерев'яні рейки. На підлозі - фактурний масив тонованого дуба. Планувальне рішення виконано у відповідності з сучасними канонами - із загальним гостьовим простором вітальні-кухні-їдальні; далі знаходиться дитяча кімната та автономна зона спальні з власним  санвузлом і просторим балконом, на ньому додатково також розмістили ванну і невеликий імпровізований кабінет. Авторські предмети "Майстерні Махно" чергуються тут з сучасною класикою фабрики Minotti, промислове освітлення - з дизайнерським. Серед унікальних речей - псевдокамінна консоль, яка була відлита в бетоні. Це точна копія історичної моделі, побачена господарем на аукціоні Sotheby's."

Зараз ви читаєте новину «Витончений інтер'єр та старовинна цегла - розкішний лофт у центрі Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути