Ексклюзиви
четвер, 30 жовтня 2014 16:21

В Британії побудували будинки з захистом від зомбі-апокаліпсису
10

Проект Zombie Fortification Cabin (ZFC-1) від британської компанії Tigerlogcabins (спеціалізується на зведенні готових дерев'яних будинків) являє собою збірно-щитовий будинок, обладнаний всім, що може знадобитися в умовах зомбі-апокаліпсису. Вартість ZFC-1 оголошена в 69 тис. фунтів плюс 20 тис. фунтів за монтаж і установку.

Пропозиція включає житловий будинок, обгороджений по ділянці непрохідним для зомбі парканом, збройову кімнату, систему відеоспостереження, критий сіткою город, дозорний майданчик з оглядом в 360 градусів і вікнами-бійницями, радіоточку, водяний насос, сонячні панелі для вироблення електрики, а також системи освітлення та звукопідсилення. Опціонально Tigerlogcabins пропонує обладнати житлову кабіну водометами і вогнеметами для боротьби із зомбі. Фірма дає десятирічну гарантію на свою продукцію, перевірити яку, втім, буде важко в силу об'єктивних причин.

У Tigerlogcabins уточнюють, що поки що у Великобританії не було продано жодного ZFC-1. Багато схильні розцінювати цю пропозицію як маркетинговий хід компанії напередодні Хеллоуїна.

Зараз ви читаєте новину «В Британії побудували будинки з захистом від зомбі-апокаліпсису». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути