Ексклюзиви
четвер, 28 серпня 2014 19:05

Французькі архітектори побудували стильний цементний завод
6

В одному з розвинених районів Парижа поруч із жвавою автострадою знаходиться новий блок цементного заводу "Silos 13". Його будівництво стало першим кроком впровадження "сміливого індустріального дизайну" в архітектуру промислових підприємств Франції.

Архітектурна фірма Vib architecture здійснила будівництво одного з блоків розподільного цементного заводу "Silos 13"" в Парижі. Через помітне місця розташування та технічні характеристики цей проект довго перебував у стадії розробки. Первісна висота 50 метрів була неприйнятна, оскільки будівля дуже б виділялося серед інших міських будівель. Архітекторам довелося зменшити її до 37 метрів, але при цьому розширити бункери, щоб забезпечити необхідні обсяги виробництва.

Блок "Силос 13" складається з двох вертикальних башт, сполучених трьома циліндричними формами. В широкій вежі розміщено виробниче обладнання, а у вузькому - офісні приміщення. Вікна багатокутної форми і різного розміру стали оригінальним дизайнерським рішенням в оформленні фасаду промислової структури.

Зараз ви читаєте новину «Французькі архітектори побудували стильний цементний завод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути