Ексклюзиви
вівторок, 22 липня 2014 12:48

Експерти назвали найкращі міста для інвестицій в нерухомість

Експерти назвали найкращі міста для інвестицій в нерухомість
Фото:as-studia.com

Згідно з новою доповіддю британської компанії Grosvenor Group, канадські міста - зокрема, Торонто - є дуже хорошими напрямками для довгострокових інвестицій в нерухоме майно.

Торонто, Ванкувер та Калгарі  зайняли перші три місця з 50 розглянутих міст світу, передає портал The Star.

Цей рейтинг не враховує короткострокову прибуток від інвестицій, а довгострокову стійкість ринків: "поєднання низької уразливості і високій здатності до адаптації", йдеться в звіті компанії. Крім того, в рейтингу оцінюється можливість залишатися на плаву після низки циклічних підйомів і спадів, а також висока доступність ресурсів і хороше регулювання ринку.

Як показало дослідження, за поданими критерієм Торонто, Ванкувер та Калгарі обганяють навіть Лондон, Нью-Йорк і Чикаго (останній перебуває на четвертому місці в рейтингу).

"Ці канадські міста мають більше економічного динамізму", - заявив директор з досліджень групи і економіст Річард Бархэм в телефонному інтерв'ю з Ванкувера, де він збирається обговорювати результати дослідження найближчим часом.

"Багато людей дивляться на інвестиції в нерухомість з позиції короткострокового ризику і віддачі, але ми вважаємо, що правильно оцінювати ринок міста з точки зору його здатності адаптуватися й удосконалюватися". Міста, такі популярні сьогодні у інвесторів, - такі, як Нью-Йорк або Лондон - зовсім не обов'язково зможуть зберегти і примножити капітал у довгостроковій перспективі, йдеться в доповіді.

Зараз ви читаєте новину «Експерти назвали найкращі міста для інвестицій в нерухомість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути