четвер, 31 липня 2014 19:10

Дубова підлога і хутряні накидки на стільці:як виглядає кращий ресторан світу 2014

Дубова підлога і хутряні накидки на стільці:як виглядає кращий ресторан світу 2014

Ресторан Noma в черговий раз визнаний кращим рестораном світу. У 2014 році експерти одноголосно вирішили присвоїти почесне звання відомого ресторану скандинавської кухні, розташованому в Копенгагені, Данія. Команда архітекторів студії Space провела блискавичну реставрацію закладу, змінивши його вигляд менш, ніж за три тижні. Дизайнери принципово не хотіли робити нічого надто висококласного і концептуального. Розташований в будівлі старого складу, ресторан зберіг свою унікальну атмосферу, представлену поєднанням в інтер'єрі дерева, каменю, шкіри та текстилю, де знайдено тонкий баланс між брутальністю і вишуканою витонченістю.

Архітектори студії Space запропонували побудувати цегляну стіну в лаунж-зоні ресторану і викласти  дубову підлогу, що вннесла величезну різницю в атмосферу закладу. Всі меблі, декор і поверхні простору були повністю змінені або відремонтовані. Не виконуючи ніяких істотних будівельних робіт, вдалося перетворити практично все в цьому популярному ресторані, зробивши його ще більш стильним і затишним.

Зараз ви читаєте новину «Дубова підлога і хутряні накидки на стільці:як виглядає кращий ресторан світу 2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути