Ексклюзиви
вівторок, 08 листопада 2016 05:00

Хостели відкривають у приватних будинках

— Три роки тому від діда отримав спадщину — двоповерховий будинок на 200 "квадратів". Але його дорого опалювати. Тому з сім'єю залишилися жити в двокімнатній квартирі. Мій 20-річний син запропонував відкрити в будинку хостел, — розповідає 40-річний Ігор Кучер із Полтави.

— Місяць готувалися. Прибирали, купили побутову техніку, ліжка, постіль, сантехніку. Витратили 100 тисяч гривень. Все робили самі. Допомагали дружина, донька, кум. Будинок розділили на дві зони. На першому поверсі облаштували недорогі номери. За добу беремо по 50 гривень. У кімнаті живуть по троє. Другий поверх — одномісні номери. Платять по 150 гривень. На вулиці є альтанка, мангали, невеликий сад. Відвели одну кімнату для себе. По черзі чергуємо в хостелі. Приймаємо гостей, прибираємо.

Дохід почав отримувати за три місяці. В Полтаві хостели у приватних будинках стали популярні. Людям більше подобається. Бо можна вийти у двір, посидіти в альтанці. Мій товариш теж зайнявся таким бізнесом. Переробив стару хату на чотири кімнати, — каже Ігор Іванович. — Свій бізнес ще не реєстрував. Намагаюся поселяти лише перевірених клієнтів або за порадою знайомих.

Зараз ви читаєте новину «Хостели відкривають у приватних будинках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути