пʼятниця, 12 лютого 2016 11:52

ЖК Совські ставки — сучасне і доступне житло комфорт-класу у Києві від забудовника

 

ЖК Совські ставки — це комфортний житловий комплекс закритого типу, який розташований у Солом'янському районі міста Києва. У комплексі гармонійно поєднуються зручність мегаполісу і спокій заміського життя. "Совські ставки" знаходяться на вулиці Кіровоградській, 70, між вулицею Монтажників та проспектом Червонозоряним. Новобудова— ідеальне місце для тих, хто бажає залишатися частиною життя великого міста, але в той же час насолоджуватися перевагами заміського комфорту. Слід зазначити, що місцевість, на якій красується новобудова, відрізняється особливою привабливістю. Це одна з найбільших "зелених зон" у нашому місті. Забудовник зберіг цю особливість і тепер з вікон квартир відкривається приголомшливий краєвид на каскадні ставки і парк. Важливою перевагою є транспортна розв'язка. Комплекс зручно розташувався не далеко від метро Деміївська, а по швидкісній автомагістралі можна дуже швидко дістатися до центру Києва.

У районі ЖК Совські Ставки чудово розвинена інфраструктура: поруч відмінно розташувалися магазини, супермаркети та школи. А на самій території житлового комплексу є банк, цілодобова аптека, спортивний клуб, центр дитячого розвитку і садок "Антошка". "Совські ставки" можуть похвалитися зручним і раціональним плануванням квартир, а наявність охорони з цілодобовим відеоспостереженням і консьєрж-сервіс забезпечать вашу безпеку і спокійне проживання. Також, в комплексі знаходиться підземний паркінг, з якого ви без проблем можете дістатися до свого нового житла, завдяки трьом головним ліфтам.

Що стосується самого житлового комплексу, то він складається з кількох багатоповерхових секцій. А головною його перевагою є наявність своєї особистої великої котельні. Компанія "Кий Житло" —це досвідчений і надійний забудовник, який реалізовує і проектує багатоквартирні комплекси на високому рівні. Кожна людина —відмінний фахівець. Архітектори, будівельники, інженери —всі професіонали своєї справи і працюють, використовуючи тільки сучасні технології та методики будівництва. Спорудження будується тільки з якісних матеріалів і зовнішні стіни обов'язково утеплюються. Грамотна відповідність усім нормам безпеки і європейським стандартам —принципова позиція компанії "Кий Житло".

"Совські ставки" —дуже приваблива пропозиція. Зелені парки, водойми, всі необхідні складові для життя, освіти та спорту —це те, що ви отримуєте, купуючи квартиру в новобудові. І до будь-якої з цих місцевостей можливо дістатися за п'ять хвилин. Крім вражаючого краєвиду з вікна на паркову зону, де можна прогулюватися вечорами, біля будинку є сучасний дитячий майданчик і місце для заняття спортом.

Компанія "Кий Житло" надає своїм клієнтам гнучку систему оплати: вигідну розстрочку протягом трьох років і постійні акції. Умови придбання вигідні для вас, адже ми врахували всі побажання наших клієнтів. Сучасна квартира в ЖК "Совські ставки" від забудовника "Кий Житло" — це розумне вкладання ваших коштів, відмінні умови і втілення мрії в реальність.

Зараз ви читаєте новину «ЖК Совські ставки — сучасне і доступне житло комфорт-класу у Києві від забудовника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути