Ексклюзиви
пʼятниця, 12 лютого 2016 11:12

ЖК Перлина Троєщини — комфортне життя в Деснянському районі столиці

 

Перлина Троєщини — це сучасний комфортабельний житловий комплекс, розташований в одному з найбільш екологічно чистих районів столиці. ЖК будується в Деснянському районі по вул. Закревського, 42 А, він складається з дев'яти будинків різної поверховості — 16, 18, 20 і 25 поверхів. Перші два будинки комплексу вже заселені. Власники квартир третьої секції отримають свої ключі вже в квітні цього року. До кінця 2016 року будуть здані в експлуатацію ще дві нові секції.

Головна перевага "Перлини" — гармонійне поєднання природи та розвиненої сучасної інфраструктури. Гарні озера, молодіжний парк, чисте повітря, тиша та спокій спального району — все це в декількох хвилинах їзди від центру Києва. В цьому житловому комплексі можна спокійно ростити дітей, займатися спортом, відпочивати, будувати плани на майбутнє і втілювати свої мрії в реальність.

Розвинена соціальна інфраструктура орієнтована на сім'ї з дітьми: поруч з ЖК "Перлина Троєщини" розташовані дитячі садки і школи, спортивні комплекси, великі супермаркети, а також медичний центр. "Перлина" дуже скоро зможе похвалитися власною парковкою, дитячим та спортивним майданчиком. Вже зараз на території комплексу працюють магазини, кафе, салони краси і аптека.

Слід зазначити, що біля комплексу знаходиться зручна транспортна розв'язка, зупинка громадського транспорту.

Житловий комплекс "Перлина Троєщини" будується за монолітно-каркасною технологією, відповідно до сучасних будівельних норм з високоякісних матеріалів. Утеплені фасади і зручне планування квартир стануть додатковою перевагою.

Крім того, в сучасних умовах кризової економіки нова квартира може стати вигідним та безпечним варіантом вкладання коштів.

Купуючи квартиру в ЖК "Перлина Троєщини", ви отримуєте не тільки квадратні метри, а й визначаєте своє майбутнє та рівень свого життя.

Зараз ви читаєте новину «ЖК Перлина Троєщини — комфортне життя в Деснянському районі столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути