Ексклюзиви
понеділок, 21 жовтня 2013 11:44

"Зелена планета" Наталії Земної

 

Із 15 жовтня аптека "Зелена планета" Наталії Земної розпочала роботу в Чернівцях за адресою: вул. Головна, 126. Цього дня відвідувачів приймала народна цілителька Наталія Петрівна Земна - надала консультації більше ніж 200 відвідувачам. Серед них було багато тих, які відслідковують приїзди лікарки до Західної України (куди ближче завітати на її персональний прийом), і спілкуються з нею протягом багатьох років. Тому завжди раді бачити травницю у своїх обласних центрах чи сусідньому містечку Кам'янець-Подільський, що на Хмельниччині.

Багато відвідувачів зважилися піти на зустріч до Наталії Петрівни з відчаю, випробувавши все з офіційної медицини. Петро Горбатюк із села Іванівці Кельменецького району Чернівецької області користується ліками, фітокомпозиціями Наталії Петрівни сім років. "Коли йшов уперше,- каже, - думав: що буде - то буде. Допоможе жінка чи ні, та хоч побачу її вживу, а то все дивлюся по телевізору. Потрапив на прийом, і був не на жарт здивований - Наталія Земна розповіла про все, що мені болить. Призначила свої крапельки, і я з "живого покійника" перетворився на працездатну людину. Тепер, як щось не так зі здоров'ям, іду неї. Коли народної цілительки немає, то в Кам'янці-Подільському працює її лікар - приємна жінка й чудовий професіонал Оксана Анатолівна Григоренко. Або їду до Чернівців, де завжди є лікар Мирослав Кас'янович Руснак".

Марія із Ломачинців Сокирянського району вилікувалася сама, за допомогою ліків із "Зеленої планети" врятувала чоловіка, та ще й отримала подарунок - онуків. Обом невісткам лікарі діагностували безпліддя. За допомогою "зеленопланетян" народилися два малюки. Таких прикладів безліч. За кожним - історія лікарів.

Оксана Анатолівна Григоренко з Кам'янця-Подільського закінчила Вінницький національний медичний університет. 1991 року почала працювати педіатром. Швидко розчарувалася в офіційних методах лікування, бо зняття симптомів захворювань не означало одужання, а лікарці хотілося допомагати людям по-справжньому. Вивчила герудотерапію - лікування п'явками. Зрозумівши, що це добре поєднується з фітотерапією Наталі Земної, стала неймовірно щасливою, адже щодня бачить позитивні результати своєї праці.

Мирослав Кас'янович Руснак із Чернівців розповідає: "Коли я навчався в Буковинському державному медичному університеті, був переконаний, що офіційна медицина з усіма своїми технічними, а основне, фармацевтичними досягненнями - набагато дієвіша за медицину народну. Остання для всіх була наче щось із кам'яного віку. Тому я став лікарем. Лікував доти, доки не потрапив у пастку до хвороби. І з'ясував дивну річ - офіційна медицина виявилася не те що безсилою, аби мене вилікувати, а й шкідливою. Порятувала природа - ліки виготовлені із трав за рецептами та методами народної медицини.

Сьогодні я знову лікую! Лікую за допомогою фітокомпозицій Наталії Земної. І мені соромно, що колись я ставив народну медицину нижче офіційної".

Наталію Земну (Зубицьку) часто показують по телевізору. Та що нам відомо про її діяльність? Чи знаємо ми, що ця поважного віку жінка з дня у день їздить всією Україною і приймає хворих? Лікує своїми фітокомпозиціями. Ми поцікавилися в Наталії Петрівни: що таке - ці фітокомпозиції?

Це трави, підібрані й настояні так і в таких пропорціях, щоб мали максимальну помічну дію на хворого. Вона у цих композиціях підсилена тими ж травами, наприклад, звіробоєм. Сам по собі він має багато протипоказань, та коли знаєш, куди яку пропорцію можна додати - він не те, що не шкодить, а робить ліки набагато сильнішими. І такою травою- підсилювачем є не лише звіробій.

Під час прийомів люди не раз просять, щоб про здравниці та аптеки Наталії Земної було якнайбільше інформації. Катерина із села Непоротове Сокирянського району тиждень слухала оголошення по радіо й по дві цифри записувала номер телефону аптеки в Чернівцях. Тому ми подаємо всім охочим адреси й телефони аптек: м. Чернівці, вул. Головна, 126, 0(66) 167 70 16; м. Кам'янець-Подільський, вул. Драгоманова, 14-А, "Центр сімейної медицини", 0(96) 745 29 99.

Зараз ви читаєте новину «"Зелена планета" Наталії Земної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути