Ексклюзиви
середа, 15 жовтня 2014 16:26

Work and Travel - можливість для студентів вивчити англійську мову й заробити
2

Студенти України отримали унікальну можливість працювати в успішних компаніях США, заробити непогані гроші й побачити принади неосяжної заокеанської країни. Програма Work and Travel USA дозволяє провести канікули з користю для душі й гаманця.

Work and Travel: робота та подорожі

Тривалість перебування студента в США в рамках програми Work and Travel - до п'яти місяців. За цей час молоді люди мають можливість підвищити рівень знань з англійської мови, адже значну частину часу на них чекає спілкування з американцями в рамках роботи. Вакансії трапляються найрізноманітніші, в жодному разі не пов'язані з важкою фізичною працею. Однак, до спеціальності, як правило, вони теж не мають стосунку. Головна перевага роботи в рамках міжнародного обміну Work and Travel - чесність і законність. Кожен студент укладає договір із роботодавцем і вирушає в США на законних підставах.

Місяць із загального терміну перебування відводять на подорожі. Цей час учасник Work and Travel може витратити на подорожі країною, ознайомитися з її культурою, історією, пам'ятками, поспілкуватися з цікавими людьми. Час, проведений у чужій країні в рамках Work and Travel, запам'ятається яскравими й цікавими подіями.

Збираючись стати учасником програми, студент повинен мати непоганий рівень розмовної англійської й гарну успішність у вузі чи технічному навчальному закладі. До обміну Work and Travel можуть долучитися лише студенти стаціонарної форми навчання.

Гарний заробіток під час канікул

Не секрет, що участь у Work and Travel вимагає від студентів деяких капіталовкладень. Зокрема, на оформлення документів, та на оплату послуг компанії-посередника між роботодавцем і студентом. Проте вартість програми Work and Travel швидко окупиться, а рівень заробітної плати для обміну дозволяє не лише повернути витрачене, а й непогано заробити.

Найчастіше українські студенти обирають роботу офіціантів, працівників фаст-фудів, касирів, продавців тощо. Не лякайтеся "простоти" вакансій. Це в нашій країні вони приносять копійки - у США люди, які обіймають такі посади, отримують $6-12/год. Деякі учасники, за умов старанного виконання обов'язків і грамотних витратах, у вільний час заробляють близько $10 тис. У середньому студенти привозять близько $5-6 тис. і безліч позитивних вражень.

"Супутник Студента" - помічник у Work and Travel

"Супутник Студента" - черкаська компанія, що є одним із найнадійніших помічників української молоді для участі в програмі Work and Travel. Має досвід роботи. Більш як п'ять років працює у сфері організації освіти й допомагає працевлаштувати за кордоном українську молодь.

Вартість послуг компанії "Супутник Студента" - найпривабливіша серед усіх українських фірм аналогічного профілю, тому не дивно, що до черкаського офісу звертаються не лише місцеві студенти, а й молоді люди з усієї України.

Програма Work and Travel у Черкасах від "Супутника Студента" - це співпраця без зайвих посередників, адже компанія працює безпосередньо з американськими партнерами, роботодавцями. Це впливає як на вартість послуг, так і на вибір вакансій. Компанія акредитована в Посольстві США в Україні, тому має можливість співпрацювати з чесними, перевіреними роботодавцями.

Зараз ви читаєте новину «Work and Travel - можливість для студентів вивчити англійську мову й заробити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути