вівторок, 07 квітня 2015 12:04

Виробник Medoff - найбільший експортер 2014 року

 Журналісти видання "Экономические известия" проаналізували експорт української горілки і спиртових настоянок в 2014 році. Бралися до уваги митні відвантаження в 46 країн світу (Європа, Азія, країни СНД) за винятком Росії, яку складно однозначно назвати імпортером вітчизняної горілки, оскільки відразу декілька українських виробників мають там власне виробництво.

Найбільшим експортером горілки з України в зазначені країни протягом 2014 стала компанія "Істерн Беверідж Трейдінг", виробник горілки ТМ "Medoff". Компанія експортувала 406 тис. дал (більше 4 млн. літрів) міцного напою, що становить 27% від усього загальноукраїнського експорту.

 
Запатентований контролер на пляшці Medoff - після відкриття ковпачка з'являється червоний язичок з фірмовим гербом!

 

"Експортні успіхи ТМ "Medoff", пояснюються унікальним захистом напою від підробок, - коментує Пітер Шнайдер, один з європейських дистриб'юторів, що працює в Німеччині, на Кіпрі і в Польщі. Кожна пляшка "Medoff" оснащена запатентованим контролером - після відкриття ковпачка з'являється червоний язичок із фірмовим гербом, що робить повторне використання пляшки просто неможливим. Ковпак розроблений спеціально для бренду "Medoff" і є ноу-хау на горілчаному ринку. Покупець завжди впевнений, що вживає оригінальну продукцію.

Так само на етикетку і пляшку нанесено велику кількість надскладних дрібних елементів, які неможливо відтворити в умовах кустарного виробництва. Досконалий захист "Medoff" - це унікальна торгова перевага, що дозволяє добре продаватися у європейських країнах, це один з найбільш захищених алкогольних напоїв у Європі", - упевнений Пітер Шнайдер.

Всього в 2014 році українська горілка експортувалася в 46 країн світу (не рахуючи Росію). За кордон було відвантажено 1 млн. 503 тис. дал горілки і спиртових настоянок. Найбільш великими споживачами української горілки в минулому році стали Грузія, Азербайджан, Вірменія, Кіпр, Німеччина і Молдова. Споживання міцного напою тут не менше 100 тис. дал на рік (1 млн. літрів). Найбільш екзотичні країни, куди українські виробники горілки примудрилися продати свої напої в минулому році - це В'єтнам, Нова Зеландія і невелика західноафриканська країна Бенін, - повідомляють "Экономические известия".

Зараз ви читаєте новину «Виробник Medoff - найбільший експортер 2014 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути