пʼятниця, 17 червня 2016 18:05

В Україні стає все більше шанувальників вейпінга

Навесні всі шанувальники електронних сигарет мали можливість відвідати масштабну подію, присвячену цим досить новим пристроям. У Києві пройшла VAPEXPO KIEV — виставка, присвячена вейпінгу. Що ж таке "вейпінг"?

Електронні сигарети були винайдені близько 13 років тому, а широку популярність придбали близько 8 років тому.

 

Всі ці роки вчені всебічно досліджують властивості електронних сигарет, законодавці обговорюють деталі їх правового статусу. Тютюнові компанії починають самі виробляти електронні парогенератори. А любителі подиміти поступово переходять на пар і знаходять в цьому чимало переваг.

Китайський фармаколог Хон Лик поставив собі за мету створити менш шкідливе рішення для куріння. Ним став пристрій, який створює пар з рідини, що містить нікотин.

Електронні сигарети без нікотину також пропонують використовувати для плавної відмови від куріння. Суть у тому, щоб спочатку позбутися звички до сигаретного диму і поступово знижувати дозу нікотину. Згідно зі статистикою Google, одним з найпопулярніших запитів за минулий рік був "як кинути палити".

 

Прилади для вейпінгу мають масу різновидів. Виробники пропонують цікаві новинки, з новими можливостями і дизайном. Так що вейпінг — тема, гідна глибокого вивчення.

До речі, це слід враховувати, збираючись подарувати щось подібне приятелеві, що курить. Елегантна електронна сигарета здається цікавим, корисним подарунком.

Вейпер — це людина, для якого варіантів підбору подарунків сотня з хвостиком. Буде доречним який-небудь цікавий аксесуар: потужний або просто красивий мод. Не буде зайвим набір рідин. Такий подарунок вимагає попереднього вивчення питання і розуміння переваг, зате напевно порадує і справить враження.

Розглянути вибір даних приладів від провідних виробників пропонує інтернет-магазин "Розетка". Також в його новому відділі можна знайти комплектуючі, аксесуари, рідини для цих пристроїв.

 
Зараз ви читаєте новину «В Україні стає все більше шанувальників вейпінга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути