Ексклюзиви
пʼятниця, 20 листопада 2015 12:19

В інтернет- магазині можна придбати 12 видів ковдр

 

Цього року люди активно розкуповують ковдри. Про це кореспонденту розповів продавець інтернет- магазину Вікторія Пилипчак.

"Якщо торік за день купували 2-3 ковдри, то цього року купують по 10-12 ковдр. Люди економлять на опаленні, знижують температуру в приміщеннях, тому намагаються купити тепліші і якісніші ковдри. Вибирають по ціні та якості, - каже Пилипчак. - Більшість перебралися за покупками в інтернет. Тут дешевше, бо інтернет- магазини не витрачають гроші на продавців, оренду приміщення та мають більший вибір ніж на ринках та в магазинах"

Продавець радить купувати ковдри в інтернет- магазині Тут найбільший вибір.

"На ринку є лише 3-5 видів ковдр, а в цьому інтернет- магазині 12. Тим, хто має змогу раджу придбати справжню пухову ковдру. Вона дуже легка і тепла. Є ексклюзивні речі. Наприклад, ковдру з ірландської качки майже неможливо знайти в магазинах. Це рідкісна фірмова річ, яка зроблена в Німеччині. Там люди дуже чуйно відносяться до постільної білизни, тому тканину використовують дуже м'яку, а наповнювач лише натуральний. Є й ковдри з верблюжої шерсті. Вони здатні не лише обігріти, а й зняти стрес", - сказала Пилипчак.

Цього року добре купують ковдри, якими можна користуватися весь рік.

"Це дві полегшених ковдри, які пристібаються одна до іншої спеціальними кнопками. Взимку зручно спати під двома ковдрами. Влітку - під одним. Воно добре пропускає повітря і вбирає вологу. Під таким не жарко й не холодно", - пояснила експерт.

Для алергіків на сайті можна знайти спеціальні гіпоалергенні ковдри. Вони не мають запаху, не шкідливі для шкіри, в них не заводяться шкідники.
"Замість пледів добре брати натуральні ковдри з бамбука, коноплі чи бавовни. Вони дуже приємні на дотик, гарно гріють, легко перуться, - каже експерт. - Є й спеціальні дитячі ковдри. Вони зроблені із більш ніжного матеріалу, на відміну від дорослих. Під ними дитина не потіє, сприяє підвищенню імунітету.

За детальною інформацією звертатись за телефонами: ( 044) 209-1-229, (097) 510-91-10, (095) 546-36-82 http://shop-comfort.com.ua

Зараз ви читаєте новину «В інтернет- магазині можна придбати 12 видів ковдр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути