четвер, 20 жовтня 2016 13:55

Українська компанія отримає престижну міжнародну нагороду в Лондоні

Офіційна церемонія нагородження конкурсу The European Property Awards відбудеться в Лондоні 27 жовтня. На церемонії будуть також оголошені і переможці світової премії.


Цього року в рамках конкурсу серед найінноваційніших і найамбітніших проектів 2016 року були названі два об'єкти української компанії GEOS: ЖК ERKEL Residences (Угорщина, Будапешт, вул. Еркель, 18) і ЖК AlterЕgo (Україна, Київ, пр. Лабораторний, 7).


Будівельна компанія Geos дебютувала на конкурсі та змагалася за перемогу з маститими європейськими компаніями. В рамках кожної номінації жюрі у складі 70 чоловік ретельно і всесторонньо оцінювало об'єкт. Так, розглядалися такі аспекти як законність будівництва, якість, безпека, екологічність, функціональність і стиль та ще цілий ряд інших параметрів.

 

ЖК AlterEgo визнаний переможцем у номінації "Висотне будівництво". AlterЕgo — це стильний і сучасний комплекс у центрі Києва, на Печерську. Будинок зводять у респектабельному і престижному районі міста. Його незвичайний фасад виділяється з переважно малоповерхової навколишньої забудови і одночасно служить гармонійним доповненням, будучи справжнім символом великої європейської столиці.

 

ЖК ERKEL Residences визнаний переможцем у номінації "Житлова забудова". ERKEL Residences будується в самому центрі європейської столиці-курорту - Будапешті. Будинок знаходиться в оточенні безлічі культурних і туристичних пам'яток, і всього в 10 хвилинах від знаменитої на весь світ набережної Дунаю. Будівля гармонійно вписана в історичну забудову, при цьому будівництво ведеться на бездоганному рівні, а в оформленні фасаду використовується сучасний, натуральний і екологічно чистий матеріал — травертин.


The European Property Awards – це європейська частина престижної премії The World Property Awards у сфері нерухомості. Ось вже 25 років вона відзначає кращі будівельні проекти по всьому світу. У суддівську команду входять визнані світові експерти у сфері житлового, комерційного і промислового будівництва, а також члени Палати лордів Великобританії.

Зараз ви читаєте новину «Українська компанія отримає престижну міжнародну нагороду в Лондоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути