субота, 11 жовтня 2014 12:37

"Україна: вижити у вогні". Фільм другий: "На передовій"

"Україна: вижити у вогні". Фільм другий: "На передовій"

У суботу, 11 жовтня, о 22:15 на "5 каналі" відбудеться прем'єра фільму "На передовій" - другого з авторського циклу документальних фільмів Христини Бондаренко "Україна: вижити у вогні".

На війні немає правил, і нашим військовим довелося відчути це на собі. "На передовій" - це не просто фільм про події на Сході України, це розповіді солдат про їхнє життя в умовах війни. Це фільм про українських артилеристів, танкістів, мінометників, які щодня живуть під обстрілами ворога та не з чуток знають, що таке засідки, полон та зрада.
Фільм розказує про солдатів батальйону "Донбас", які потрапили в оточення під Іловайськом, про батальйон "Київська Русь", який втратив свого командира, та про розвідників, які опинилися у засідці російських військових через помилку в координатах, наданих керівництвом одного з секторів в зоні АТО.

Христина Бондаренко, автор проекту: "Цей фільм про тих, хто бачив смерть на власні очі…Кожен день героїв цього фільму може стати для них останнім. Багатьох уже немає в живих, деякі пропали безвісти або до цих пір у полоні. Чимало героїв ми не можемо знайти й досі. Але в одному я впевнена - мами цих хлопців можуть ними пишатися…"

Фільм буде перекладений двома мовами: російською та англійською, щоб увесь світ зміг побачити і відчути те, що відбувається нині в Україні.

Дивіться у суботу, 11 жовтня, о 22:15 на "5 каналі" фільм "На передовій" з авторського циклу документальних фільмів Христини Бондаренко "Україна: вижити у вогні".

Зараз ви читаєте новину «"Україна: вижити у вогні". Фільм другий: "На передовій"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути