пʼятниця, 02 жовтня 2015 18:11

У Вінниці продають діючий торгово-офісний центр

Новий торгово-офісний центр "Алін" у Вінниці виставлено на продаж. Триповерхова сучасна будівля розміщена на приватизованій земельній ділянці площею 13 соток на вулиці Фрунзе. Має зручний під'їзд та велику парковку. Зручне сполучення з різними кінцями міста: поруч вигідна транспортна розв'язка і проходять маршрути громадського транспорту. Недалеко залізничний вокзал і три основні ринки міста. Територія центру "Алін" огороджена і перебуває під цілодобовим наглядом охорони. Облаштована згідно пожежних і санітарних норм.

 

У цокольному поверсі торгово-офісного центру є спортивний зал, де проводяться заняття з гімнастики та акробатики. Частину першого поверху відвели під банк. Решта займають магазини. На другому поверсі розміщені торгові приміщення, на третьому — офіси. До них підведені всі необхідні комунікації, на кожному поверсі є санвузли. Є можливість перепланування торгових площ під будь-який вид діяльності. Всього під торгові площі та офіси відведено 1 тис. м. кв.

 

Для обігріву, в "Аліні" організована автономна мінікотельня. На кожному поверсі стоять регульовані радіатори. Водопостачання забезпечує власна свердловина.

Вартість торгового центру 380 тис. доларів США. Питанням продажу займається агентство нерухомості "Авант", тому покупцям буде надано повний і кваліфікований юридичний супровід.

 

Більш детальну інформацію можна отримати за телефонами: (067) 979 75 62, (067) 973 77 01, (063) 103 88 07 або на сайті avant.dom.ria.com.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці продають діючий торгово-офісний центр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути