Ексклюзиви
вівторок, 24 травня 2016 10:24

Тойота Центр Харків "Артсіті" був відзначений нагородою "Ichiban – 2016"

11 травня 2016 року "Тойота Мотор Європа" оголосила переможців престижної європейської відзнаки "Ichiban – 2016" під час офіційної церемонії нагородження у Римі, Італія.

Було названо 46 найкращих дилерських центрів за результатами діяльності у сфері продажів та післяпродажного обслуговування у 2015 році. Переможцем серед усіх дилерів Toyota в Україні став Тойота Центр Харків "Артсіті".

 

Філософія "Клієнт – перш за все" завжди була в центрі уваги Toyota і є частиною "ДНК" компанії. Саме за цим принципом було представлено до нагороди 46 європейських дилерських центрів, обраних серед 2300 учасників із 34 країн світу. І відзнака "Ichiban" – це визнання їх досягнень за результатами дослідження рівня задоволеності клієнтів, як в області продажів, так і післяпродажного обслуговування, а також готовності клієнтів рекомендувати дилерський центр.

Цей рік став ювілейним – 10-м для церемонії "Ichiban" і знаменує перехід від дослідження рівня задоволеності клієнтів до надання найкращого клієнтського досвіду, тобто готовності клієнтів рекомендувати дилерський центр. Такий підхід вимагає особливого способу мислення, що характеризується поєднанням високої емпатії з безкомпромісним впровадженням того, що є найкращим для клієнта.

Виступаючи на церемонії нагородження, Йохан ван Зил, Президент "Тойота Мотор Європа", зазначив: "Ми прагнемо не просто бути №1 в серцях і думках наших клієнтів – ми прагнемо, щоб клієнт був №1 в серцях і думках кожного представника дилерського центру на всіх етапах – від першого контакту до післяпродажного обслуговування. Для нас є важливою готовність клієнта рекомендувати нас – і мова йде не про статистику чи гру чисел — мова йде про встановлення справжніх і щирих відносин з нашими клієнтами".

 

"Ichiban" – японське слово, взяте з виразу "Okyakusama Ichiban", у перекладі "Клієнт – перш за все". Слово "Ichiban" означає "перший" або "номер один".

За історію існування відзнаки "Ichiban" в Україні її володарями ставали: двічі — Тойота Центр Харків "Автоарт" (у 2007 р. та 2010 р.), двічі — Тойота Центр Київ "Автосаміт" (у 2008 р. та 2009 р.), двічі — Тойота Центр Донецьк "Автогалс" (у 2012 р. та 2014 р.), Тойота Центр Кривий Ріг "Алмаз Сістем" ( у 2011 р.), Тойота Центр Дніпропетровськ "Алмаз Мотор" (у 2013 р.), Тойота Центр Львів "Діамант" (у 2015 р.) та Тойота Центр Харків "Артсіті" (у 2016 р.).

Зараз ви читаєте новину «Тойота Центр Харків "Артсіті" був відзначений нагородою "Ichiban – 2016"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути