Ексклюзиви
середа, 26 червня 2013 10:00

Стартували зйомки дитячого гумористичного кіножурналу "Вот так!"
27

Як змусити хлопця віддати найцінніше, що він має? Чого домагаються батьки, коли записують дитину у гуртки та секції? Хто висмоктує з п'ятикласників сили вночі? Ні, це не трилер і не журналістське розслідування – це перший сезон дитячого гумористичного кіножурналу "Вот так!", зйомки якого розпочалися 26 червня 2013 року в м. Київ.

Виробництво нових серій кіножурналу проходить на базі Київської кіностудії дитячих та юнацьких фільмів. В першому сезоні буде знято три серії: "Роздільне харчування", "Перевантаження", "Кровопивця".

Головні та другорядні ролі в кіножурналі грають звичайні діти та учні театральних шкіл: Данило Коваленко, Настя Валовик, Данило Курінний, Сніжана Одуд, Данило Чураков і Аліша Андані. Також у фільмі задіяні професійні актори театру та кіно: В'ячеслав Рак, Дмитро Нефедов, Євгеній Казанцев, Ірина Гатун, Валерія Нечистик, Поліна Голованова та Світлана Брагіна.

Прем'єра першого сезону відбудеться у вересні 2013 року. Нові серії будуть розміщені на офіційному каналі кіножурналу "Вот Так!" на Youtube.com і на сайті www.vottak.tv.

Кіножурнал "Вот так" - це короткометражні гумористичні та повчальні фільми, не пов`язані спільним сюжетом або героями. Його головне завдання – показати життя сучасної дитини і привернути увагу батьків, вчителів до тих проблем, з якими кожного дня стикаються діти.

Проект "Вот так!" був запущений в 2011 році на базі Київської кіностудії дитячих та юнацьких фільмів суспільним діячем Олександром Коноваловим. Джерело фінансування фільму – самозабезпечення та внески приватних осіб. Виконавчий продюсер – Ткачук Олена. Режисер проекту – Роман Процик.

Пілотні серії кіножурналу:

"Вуду" - http://vottak.tv/our-video#2/voodoo

"Лінь" - http://vottak.tv/our-video#1/%D0%9B%D0%B5%D0%BD%D1%8C

"Почуття" - http://vottak.tv/our-video#3/chuvstva

Зараз ви читаєте новину «Стартували зйомки дитячого гумористичного кіножурналу "Вот так!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути