пʼятниця, 09 грудня 2016 11:00

Соціальна відповідальність компанії "Статус групп"

 

Останнім часом все частіше йдеться про соціальну відповідальність бізнесу. Це не мода і не рекламний хід - це просто певний етап зрілості будь-якої компанії. Бізнес завжди орієнтується на суспільство і як наслідок має бути соціально-відповідальним.

По-перше, наявність у складі житлового комплексу об'єктів соціальної інфраструктури давно стала одним з визначальних чинників при купівлі житла. Незалежно від того, наскільки складні економічні умови, купуючи квартиру, людина хоче отримати комфортні умови проживання для себе і своєї сім'ї.

  Комплекс Рив'єра, Малоземельна 75
Комплекс Рив'єра, Малоземельна 75

По-друге, якщо мислити більш масштабно, від соціальної відповідальності компаній і особистих якостей, філософії життя їх керівників з'являються нові дитячі садки і школи, спортивні об'єкти та медичні центри.

Створення соціальної інфраструктури - це не тільки дуже витратний, але і складний процес. З самого початку своєї роботи компанія "Статус груп" дотримується принципів того, що соціальна відповідальність забудовника - це абсолютно необхідна складова її діяльності. У компанії є не тільки розуміння цього питання, а й потреба створювати по-справжньому комфортне середовище проживання з усією необхідною інфраструктурою для майбутніх мешканців.

  Житловий комплекс Поділ Плаза Резіденс
Житловий комплекс Поділ Плаза Резіденс

Перші поверхи житлових комплексів віддані під комерційні приміщення, де відкриваються об'єкти першої соціальної потреби: магазини, аптеки, відділення банків, хімчистки, центри, дитячі садки і інше. Також житлові комплекси компанії "Статус груп": ЖК "Статус град" на вулиці Завальна 10Б, В, Г, ЖК "Рів'єра" на вулиці Малоземельна 75, ЖК "Поділ Плаза & Резиденс" на вулиці Глибочицька 73-77 включають в себе комплексний благоустрій і озеленення територій. Таким чином, компанія вносить свій вклад не тільки в збереження навколишнього середовища, але і в поліпшення екологічної обстановки в нашому рідному місті Києві. Компанія будує будинки, в яких хочеться жити.

  Житловий комплекс Status Grad
Житловий комплекс Status Grad

Але і це не все. Динамічно розвиваючись, компанія приділяє також увагу спонсорським і благодійним проектам для дітей, так як вважає, що майбутнє будується сьогодні нами, адже діти - наше майбутнє, яке формується сьогодні. Тому, компанія "Статус груп" активно бере участь в реалізації соціально значущих проектів з реконструкції, капітального та поточного ремонтів загальноосвітніх шкіл, дитячих садків, спортивних споруд, оздоровчих комплексів, а також в проведенні заходів і свят для дітей.

З ростом компанії і появою все більшої кількості нових будівельних об'єктів, компанія перейшла на більш високий рівень соціальної відповідальності, усвідомлюючи свою роль в розвитку, як окремих районів, так і міста в цілому.

Зараз ви читаєте новину «Соціальна відповідальність компанії "Статус групп"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути