вівторок, 27 січня 2015 12:04

Система опалення "Теплотерм" самостійно контролює температуру в домі

 

"Маю дачу за містом, майже на околиці лісу, недалеко озеро. Чудова природа. Приїздиш сюди що літом, що зимою і як в казку потрапляєш. Після робочих буднів з сім'єю на вихідних тут постійно відпочиваємо. Раніше єдина неприємність була - волога. Будинок прогрівався тільки двічі на тиждень, в хаті сирість відчувалася. Навіть грибок у шафі кинувся. Дім потребував постійного обігріву для обсушування стін. Та важко собі було таке дозволити", - говорить Олег Курій з Брюхович Львівської області.

Заміський будинок Курія на півтори поверхи. Чоловік, щоб позбутися грибка, в літі повністю замінив систему опалення. Раніше будинок обігрівався за допомогою дров та вугілля, тепер сім'я перейшла на електрику.

"Газу в будинку немає, підвести його в нинішній час дуже дорого. Але й не вихід, страшно залишати увімкненим газ без нагляду. З дровами ціла морока, то ще й ціна на них зросла. Система опалення в мене була ще радянська. Труби старі з чавунними батареями. Треба аби завжди хтось в хаті за цим дивився. З електрикою зручніше. Підключив алюмінієві електробатареї до мережі, виставив потрібну температуру, запрограмував на тиждень роботи, і ні за що не переживаєш", - додає господар.

Олег придбав систему опалення "Теплотерм". По одному із алюмінієвих радіаторів встановив в кожній із кімнат. Цілий тиждень, з понеділка по суботу обігрівачі "Теплотерм" підтримують температуру в будинку на позначці 13-14 градусів, щоб не було в хаті сирості та грибку. Раненько в суботу автоматично вмикаються на вищий градус. До приїзду господаря будинок нагрівається до +22.

"В кожному електрорадіаторі є автоматика з чотирма програмованими режимами роботи: двома електронними датчиками теплоносія та температури кімнати. Тому обігрівач контролює температуру в приміщенні і вмикається при необхідності. Також в автоматиці обігрівача присутній добово-тижневий таймер-програматор, він змінює за бажанням температуру приміщення за завданим графіком, - кажуть у фірмі розробників системи "Теплотерм".

Електрорадіатори Теплотерм розроблені так, що працюють без нагляду та контролю весь період експлуатації, їх можна не вимикати навіть в літній період.

"Тепер дім постійно прогрітий. Коли приїздимо в хаті сухо, тепло та завжди затишно. Стіни сухі, нема неприємного запаху сирості та грибків. От на Новий рік та Різдво, було на дворі морозно, холодно, а в будинку затишок та комфорт. Тепер Масляна йде, чув також має бути зимно, але мене погода тепер зовсім не хвилює", - говорить Олег Курій.

Радіаторні батареї "Теплотерм" можуть використовуватись, як основне опалення так і додаткове. Їх можна кріпити на стіни, або ж використовувати як калорифери на коліщатах та переносити саме в ту кімнату, яка найбільше в зимові дні потребує обігріву.

"Найголовніша перевага "Теплотерм" в тому, що підключивши собі цей вид електричного опалення, ви повністю стаєте вільними від залежності централізованої подачі тепла. Немає ніяких графіків, а оплату споживач може контролювати сам. В приватних будинках "Теплотерм" не потребує зайвого контролю. Є абсолютно безпечним навіть якщо його встановлювати біля спальних місць чи легкозаймистих матеріалів", - додають розробники системи "Теплотерм".

За детальнішою інформацією можна звертайтись за телефонами: 096-871-43-38, 098-819-39-41, 044-592-14-65 (45). http://elektro-otoplenie.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Система опалення "Теплотерм" самостійно контролює температуру в домі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути