понеділок, 10 листопада 2014 10:35

Система опалення "Теплотерм" береже здоров'я та економить гроші

 

Вже рік, як забули про хвороби в осінньо- зимовий період. Виявилося аби покінчити з недугами, варто було лише відмовитися від старого газового опалення в будинку. Замінили її на електричну систему обігріву "Теплотерм" - і в хаті тепло, і діти здорові, то ще й економимо за одне, - говорить 34-річний Володимир Гірко із райцентру Дрогобич Львівської області.

Чоловік з дружиною та трьома дітьми, мешкають в невеличкому приватному будиночку на околиці міста. Спочатку будинок обігрівався пічним опалення. Але через загрозу чадних випарів, сім'я замінила його на газово-парове. Рік тому, через постійне зростання цін на газ, Гірки повністю відмовилися і від цього обігріву. Встановили в будинку електричне опалення. Оформили пільговий тариф на електроопалення - з 1 жовтня по 30 квітня, - 5000кВат в місяць, за ціною 0,237 гривні за 1кВат. В результаті, сім'я менше тратить грошей на опалення, а в будинку завжди комфортна температура

Моя сім'я схильна до алергій і до захворювань дихальних шляхів. Як тільки розпочинається опалювальний сезон, раніше дружина і діти, починали хворіти по черзі. На вулиці холодно, хочеш в хаті зігрітися, вмикаєш на більшу потужність газовий котел і починається. Платимо багато за газ, а за одне і за лікування. Повітря в будинку сильно пересушується, звідти насмарки, кашлі, горло закладає. Порадились з жінкою, що треба щось міняти. От і взялись за повну заміну опалення в домі, - каже Гірко.

З будинку Гірки винесли сотні метрів труб та з десяток чавунних батарей. Натомість встановили компактні, легкі та красиві по дизайну, електричні радіаторні батареї "Теплотерм".

Це ж ціла морока з тими чавунними батареями була. Щоб їх розкочегарити купу газу треба було спалити. Тай габаритні, - ціла хата тими трубами обведена. А тут настільки просте вирішення проблеми. Батареї "Теплотерм" легкі. Встановив сам без усяких проблем і навіть без допомоги майстрів. Ніяких зайвих деталей і підведень труб. Підключаєш до електромережі, і за лічені хвилини батарея нагрівається, в кімнаті стає тепло. Наступної весни утеплимо ще й зовні будинок аби можна було ще менше витрачати коштів на опалення взимку, - додає Володимир.

Обігрівачі "Теплотерм" виготовлені з алюмінію, він має добру тепловіддачу. Ціна матеріалу значно дешевша в порівнянні з іншими. Тому алюмінієві батареї обходяться дешевше, ніж чавунні або металеві. В конструкції обігрівача вмонтований спеціальний тен, обогрівач заповнений рідким теплоносієм. Він віддає 100% тепла алюмінієвому радіатору, а за одне покращує ефективність обігріву.

Поверхня обігрівача не нагрівається вище 70 градусів, тому не сушить повітря, не димить, не спалює пилюку та кисень, як це роблять інші обігрівачі, що мають здатність нагріватися до 140 градусів. Тому безпечні для людей, які схильні до алергій. Без всякого остраху їх можна ставити навіть близько дитячого спального місця. Крім того "Теплотерм" має можливість автоматично задавати зміну температури в різних приміщеннях, в різний час. При цьому захищати електромережу будинку від перенапруження та економити електроенергію. Працює система абсолютно безшумно. Електрична батарея оснащена захистом від перегріву, її можна тримати увімкненою кругло річно. Електрорадиатор безпечний і для сушіння мокрого одягу. А найголовніше "Теплотерм" дає рівно стільки тепла, скільки необхідно, або скільки Ви самі вирішили, й не краплі більше, - говорять у фірмі розробників системи електрообігрівачів "Теплотерм".

За детальнішою інформацією звертайтесь за телефоном: 096-871-43-38, 098-819-39-41, 044-592-14-65 (45). http://elektro-otoplenie.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Система опалення "Теплотерм" береже здоров'я та економить гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути