пʼятниця, 18 квітня 2014 11:01

Схуднути так, щоб вага не повернулася - можливо
2

Характерні для сучасного суспільства малорухомий спосіб життя, неправильне харчування, постійні психологічні стреси призводять до росту частоти ожиріння серед осіб будь-якого віку, особливо молоді. Тому все частіше люди надають перевагу активному відпочинку, замість пасивного загоряння на пляжі.

Економіст 28 –річна Оксана з Києва, декілька років шукала табір для схуднення з метою змінити спосіб життя та харчування. Цьогоріч вдруге поїде в табір для схуднення "Будь у формі", що розташований на території Криму, поблизу Феодосії в селі Берегове всього в 100 метрах від Чорного моря.

"Такий спосіб відпочинку допомагає позбутися зайвої ваги та оздоровитися – розповідає Оксана.- Декілька раз сідала на дієту, вдавалося схуднути на 3-5 кг, та згодом вони поверталися. За 15 днів у таборі схудла на 6 кг. Вагу вдалося зберегти, тому цього року планую закріпити результат та скинути ще з 5 кг."

У таборі "Будь в формі" є всі умови для бажаючих схуднути. Програма адаптована під учасників з різними фізичними можливостями. Аеробіка, біг проводяться на березі моря, у горах. У програму табору також входять заняття в тренажерному залі під керівництвом інструктора, вело- прогулянки по мальовничих околицях Феодосії, групові заняття на велотренажерах. Є спеціальні туристичні маршрути по відомих місцях Криму.

"Наше головне завдання - зробити так, щоб учасники полюбили спорт і змінили свій звичний спосіб життя. Адже проблемою зайвої ваги є малорухливий спосіб життя, відсутність спортивної складової та неправильне харчування. – розповідає адміністратор Олена. - Колектив табору "Будь в формі" зробить максимум для того, щоб вирішити проблему
У таборі панує дружня атмосфера, люди підтримують один одного. Учасники захоплені процесом втрати зайвих кілограмів та сантиметрів. У всіх одна мета – схуднути та навчитися жити краще. Сама атмосфера Крима надихає.

" Спочатку було важко привикнути до раціону харчування фізичного навантаження"- продовжує Оксана. – Та за кілька тижнів у таборі я зрозуміла, що можна харчуватися смачно і не калорійно. Весь день ми зайняті, це і туристичні прогулянки,заняття у спортзалі, ігри на свіжому повітря та у спортзалі:баскетбол, волейбол, футбол., сауна, масажні процедури, лекції про здоров`я.

"Запрошуємо в наш табір для схуднення бажаючих схуднути ефективно і при цьому абсолютно природним чином, - говорить адміністратор табору "Будь у формі" Олена. – Сама атмосфера Криму надихає на результат. Ми даємо Вам старт, фініш за Вами".
Конт. тел.: +1038-099-902-49-77 адміністратор Олена, +1038-050-727-37-34 керівник проекту В'ячеслав, е-mail: [email protected]

Крим, м. Феодосія, сел. Берегове, вул. Приозерна, б. 65

 

Зараз ви читаєте новину «Схуднути так, щоб вага не повернулася - можливо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути