Ексклюзиви
пʼятниця, 19 серпня 2016 15:56

Розетка: технічні новинки стали модними трендами цього літа

 

Літо подарувало шанувальникам електронних девайсів і гаджетів чимало цікавих відкриттів. Фахівці інтернет-магазину "Розетка" розповіли про актуальні тенденції сезону.

Гіроборди і моноколеса, VR-окуляри, фітнес-трекери, електронні сигарети та аксесуари стали справжніми хітами цього літа. За останній час в цих галузях відбувся значний прорив. Нові моделі цих приладів стали значно зручнішими і надійнішими.

Другий важливий фактор — всі ці пристрої відображають дух часу. Прагнення до активного, здорового способу життя, захоплення незвичайної футуристичної технікою.

Цього року персональний електротранспорт перестав бути екзотикою. Крім того, виявилося, що сфера його використання не обмежується давно знайомими Сегвеями. Зараз особисті електричні засоби пересування набувають буквально будь-яких форм.

Носимі пристрої стали одним з найуспішніших трендів цього року. Особливо це справедливо в відношенні фітнес-трекера. Передові технології забезпечують більш точне відстеження активності. Моделі для серйозних занять спортом безперервно контролюють різні параметри стану організму.

 

Завдяки розвитку технологій "свіжі" покоління нових пристроїв стають доступнішими і досконалішими. Їх популярність може бути передумовою до того, щоб вони міцно увійшли в наше життя. Можливо, незабаром електротранспорт стане звичайним способом пересування по місту. Більшість нинішніх курців віддасть перевагу пару. А місце в їхніх кишенях звільниться для електронних сигарет і аксесуарів. Окуляри віртуальної реальності стануть звичайною домашньою розвагою.

Великий асортимент сучасних гаджетів і подарунків представлений в інтернет-магазині "Розетка". Тут можна знайти новітні пристрої для виконання різних завдань. Зручне розподіл товарів за категоріями дозволяє легко зорієнтуватися в їх різноманітті.

Зараз ви читаєте новину «Розетка: технічні новинки стали модними трендами цього літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути