Ексклюзиви
середа, 10 червня 2015 18:09

Резервний канал швидкісного інтернету роблять через супутник
3

Скільки серед нас користувачів інтернету, які не мають проблем із перериванням сигналу та повільною передачею даних? Особливо запам'ятовуються моменти, коли треба терміново відправити важливу інформацію, узгодити плани чи поділитись фото- та відеофайлами, а з'єднання немає. Щоб уникнути подібних неприємностей обладнують резервний канал підключення до інтернету. Найнадійніше для цього встановити супутникову антену TM Tooway i Ви отримаєте повну автономність та надійність. Супутникова тарілка не боїться проблем, через які страждають інші провайдери.

Це важливо зараз. Коли доводиться чути повідомлення про активізацію бойових дій на нашій території, то мимоволі пригадуємо де знаходиться найближче сховище, чи є запас продуктів і засобів захисту. Не слід забувати про якісний зв'язок і безперешкодний доступ до джерел інформації. Дротова і мобільна мережі залежні від забезпечення електроенергією в регіоні і дуже вразливі до механічних пошкоджень. Ці види комунікацій можуть відключити на вимогу влади. Супутникового інтернету це не стосується. Підключатись можна за будь-яких обставин.

Сигнал на супутникову антену надходить незалежно від того, що відбувається у місцевості. Автономну роботу супутникового інтернету можуть забезпечити звичайні акумулятори, безперебійники та генератори. Маючи працюючий комп'ютер і обладнання для супутникового інтернету від TM "Tooway", підключитись до всесвітньої мережі можна із будь-якої точки.

Резервним каналом інтернету через супутникову антену все більше цікавляться серйозні компанії: інтернет провайдери, банки, підприємці. Мудрий керівник розуміє, що перебої з інтернетом можуть серйозно вплинути на якість роботи його компанії, репутацію загалом. Цього можна уникнути якщо придбати комплект із супутникової антени з приймально-передавальний конвертор та супутникову станцію (модем). Комплект легко і швидко встановлюється, налаштовується і цілодобовий доступ до швидкісного інтернету гарантований. Швидкість, до речі, становить 20 Мбіт/с і може без проблем впоратись із передачею прямих телетрансляцій.

Якщо клієнт обирає підключення до супутникового інтернету від TM "Tooway" в якості резервного каналу, і не користується ним постійно, то плата за нього не нараховується. Підключення ставиться на паузу і відновлюється лише при потребі.

Висока швидкість, зручність оплати, просте керування послугами через "особистий кабінет", єдиний всеукраїнський кол-центр та якісний сервіс від провайдера стають доступними для користувачів інтернету, які обирають супутниковий інтернет.

Детальнішу інформацію можна дізнатись на сайті європейського провайдера:

www.i-tooway.com.ua або за телефонами: 0(67) 562-00-42, 0(50) 040-14-30, 0(63) 809-66-99.

Зараз ви читаєте новину «Резервний канал швидкісного інтернету роблять через супутник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути