понеділок, 24 жовтня 2016 10:43

Ревізійні люки ставлять під час ремонту

Ревізійні люки ставлять під час ремонту

Під час ремонту завжди хочеться удосконалити приміщення. Зробити зайві речі непомітними. Тому ремонтні бригади і самі господарі шукають як сховати непривабливі комунікації.
"Цього року взявся робити ремонт у квартирі. Почав з ванної й туалету. Маємо "хрущівку". Там вбиральні малесенькі, а по центру йде стояк- каналізація. Всі хто має таке житло добре знають про що я кажу. Я довго думав як сховати ту трубу, переглядав сайти по ремонтах. І один майстер порадив зробити ревізійний люк під фарбування, - розповідає Віктор Матковський з Одеси. - Я поставив направляючі і всю стіну, разом із трубою зашив гіпсокартоном. Доступ до труби лишив за допомогою ревізійного люка по всій довжині труби. Ще за одним люком сховав бак від унітазу та зробив поличку зверху для хімії"

Зверху у люки чоловік вставив гіпсокартон та поклеїв шпалери. Тепер у туалеті має рівну стіну. Каже завдяки цим люкам стало менше чути звук каналізації і туалет дуже гарний.

"Ревізійні люки в Одесі легко можна замовити. Їх доставлять на будь- яке відділення Нової пошти. Я собі замовляв нестандартні розміри, маю одні з'ємні, двоє нез'ємних дверцят. Зручно і з тими й іншими. Їх легко відкрити простим натисканням на стіну", - додав Віктор.

Ревізійні люки під фарбування бувають двох типів: "Стандарт", які призначені для установки в одношаровий гіпсокартон 12,5 мм. Та "Короб", які можна встановлювати в гіпсокартон будь-якої товщини.

У ванних кімнатах та вбиральнях використовують також люки під "плитку". Їх конструкція відрізняється від попередніх.

"Люк під фарбування роблять з тонкого алюмінію. А для люків під плитку йде труба, - каже менеджер сайту "Стройдом" Андрій. - До того ж, тип замка у них різний. У тих що під плитку, петлі мають два звена. Дверцята спочатку відсуваються паралельно стіні, потім виїжджають убік."

Детальнішу інформацію можна отримати на сайті стройдом.com.ua або за телефоном: (044) 599-64-46

Зараз ви читаєте новину «Ревізійні люки ставлять під час ремонту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути