Ексклюзиви
середа, 22 лютого 2017 15:12

Пошук товарів в інтернеті стає простішим з прайс-агрегаторами

Пошук товарів в інтернеті стає простішим з прайс-агрегаторами

У час, коли онлайн-торгівля стає невід'ємною частиною нашого життя, в розмаїтті пропозицій від інтернет-магазинів легко розгубитися. Якщо раніше купівля на сайті завжди означала нижчі, ніж в звичайних магазинах, ціни на товари, то зараз трапляється, що вартість "офлайн" виглядає привабливіше, ніж в інтернеті. Але це не означає, що на покупках онлайн економити вже не вдасться.

Для того, щоб знайти товар за вигідною ціною, не треба відвідувати десятки інтернет-магазинів, знаходити потрібні речі і вручну порівнювати їх вартість. Скоротити час на пошук можна тут, вибираючи привабливі пропозиції та знаходячи низькі ціни. Шукаючи товар, що вас цікавить, в каталозі сервісу порівняння цін ви можете дізнатися, скільки коштує та чи інша річ в вашому місті, області, чи взагалі по Україні.

Щоб не дати себе ошукати, ви можете скористатися сервісом відгуків користувачів та дізнатися, що вони думають про товар. Система оцінок дає змогу дізнатися, де високий рівень обслуговування поєднується з доступними цінами, де доставка працює більш оперативно, а з гарантійним обслуговуванням не виникає проблем.

Для того, щоб економити ще більше, на price.ua передбачена система пошуку товарів за важливими для вас характеристиками. Вона дозволяє знаходити альтернативи дорогому товару, які не поступаються йому в можливостях. Сервіс моніторингу знижок, інформація про які оновлюється магазинами щодня, допоможе заощадити ще більше коштів, купуючи товари за зниженими цінами. А порівнюючи їх з пропозиціями інших магазинів, ви можете дізнатися, чи дійсно це спеціальна пропозиція і товар продається суттєво дешевше, чи лише маркетинговий прийом для приваблення покупців.

Зараз ви читаєте новину «Пошук товарів в інтернеті стає простішим з прайс-агрегаторами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути