вівторок, 30 червня 2015 10:58

Pedrollo збирається боротися з підробками

 

Продукція італійської торгової марки Pedrollo піддається активному незаконному копіюванню. При цьому пірати навчилися дублювати не тільки самі насоси, але й оригінальні штрих-коди і упаковку до них.

Піратська продукція негативно впливає на репутаціюкомпанії Pedrollo, адже покупці, що стали жертвами підробок, скаржаться на погану якість насосів безпосередньо виробнику з Італії, а також його офіційним представникам у різних країнах. Щоб припинити виникнення таких ситуацій, компанія Pedrollo почала широкомасштабну боротьбу з підробками.

Раніше з цією метою компанія працювала в напрямку судових звернень. Однак сьогодні було прийнято рішення акцентувати увагу на технологічній складовій. Так, компанія розробила новий логотип продукції: тепер він написаний курсивом. Також з недавнього часу кожен виріб буде оснащено етикетками з необхідною технічною інформацією, а також зображенням оновленого логотипу.

Крім того, деякі вироби будуть марковані лазером, а оригінальна упаковка обов'язково буде забезпечена логотипом, маркуванням і написом "Made in Italy". Як заявляє виробник, оригінальна продукція Pedrolloвідрізняється характерним відтінком синього кольору, підробити який досить складно.

Покупцям також варто звернути увагу на вартість: відомий італійський виробник не опускає цін нижче рівня поважаючого своє ім'я європейського обладнання. Pedrolloрегулярно оновлює дизайн випускаються насосів і збільшує їх продуктивність. Досягти цього вдається у співпраці з європейськими університетами, які постійно ведуть глибоку дослідницьку роботу.

Pedrollo закликає клієнтів купувати устаткування тільки у авторизованих дилерів, це допоможе звести ризики до мінімуму. Офіційний дилер Pedrollo в Україні — компанія Севідж (Savage).

Віктор Кудрик, директор компанії Севідж, розповів, що за останні три роки контрафактна продукція стала справжньою проблемою. Фахівець відзначив, що економічна ситуація змушує покупців обережніше витрачати кошти, що призводить до придбання низькоякісних підробок. "У наш сервісний центр звертається величезна кількість людей зі зламанимобладнанням, яке насправді виявляється низькопробними китайськими копіями відомих моделей насосів Pedrollo. На жаль, ми нічим не можемо допомогти власникам подібного обладнання і радимо наступного разу більш ретельно перевіряти придбану продукцію для того, щоб упевнитися в її справжності, а також звертати увагу на репутацію компанії-продавця", — говорить Віктор Кудрик.

Як розповіли в Pedrollo, при виявленні контрафактних насосних станцій обладнання вилучається і знищується шляхом виведення його з ладу, після чого утилізується.

Зараз ви читаєте новину «Pedrollo збирається боротися з підробками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути