Ексклюзиви
середа, 09 грудня 2015 18:25

Ортопедичний матрац доставлять безкоштовно

Ортопедичні матраци можна вибрати спокійно, сидячи на роботі. До кожної моделі є картинка, в якій детально вказано з чого він зроблений.

 

"Ортопедичний матрац треба підбирати для кожної людини, — каже консультант інтернет-магазину Олександр Мельник.- Ортопедичні матраци поділяються на пружинні, безпружинні і матраци, які виконані з натуральних або штучних матеріалів. Тонкий матрац має товщину 5-8 сантиметрів, або його ще називають "футон" можна покласти на старе ліжко чи диван, що дасть змогу без проблем оновити спальне місце. Це не лише зробить старе ліжко зручним, але й воно стане гарним і матиме ортопедичний ефект. Такі матраци виробляюсь з найрізноманітніших матерів, таких як льон, джут, кокос, латекс – натуральні та різні ортопедичні та анатомічні штучні піни.

Пружинні матраци мають залежний або незалежний пружинний блок.

Найдешевші матраци виробляють на пружинному залежному блоці, який ще називають "бонель". Основним недоліком – "пружинного залежного блоку є те що пружини пов'язані між собою. Це добре відчутно коли хтось лежить з одного боку ліжка, а на інший прийти і різко сісти. Тоді з іншого боку людина буде колихатися. Інша система пружин "покет-спринг"- коли кожна пружинка в окремому чохлі. Така система більш ортопедична. Пружинки натискаються незалежно одна від одної. Тому, коли людина ляже, такий матрац прогнеться рівномірно і індивідуально під її тіло", - каже консультант.

Для дітей купують спеціальні матраци. Причому, немовлятам радять жорстку основу, а дітям після року — м'якшу.

Універсальні дитячі матраци, це коли з одного боку він зроблений з кокосового волокна, а з іншого- з латексу чи ортопедичної піни. Саме такі різносторонні матраци радять купувати батькам. Дитина на такому матраці зможе добре відпочити"

Найкращий вибір матраців на сайті "Світ домашнього затишку". Тут є матраци на всі смаки та будь- яку ціну. У Києві матраци доставляють до замовників безкоштовно. Доставка здійснюється до двері квартири. Розрахуватись можна як готівкою так і по безготівковому рахунку. У регіони доставка матрацу здійснюється через будь- яку службу доставки.

За детальною інформацією звертатись за телефонами: ( 044) 209-1-229, (097) 510-91-10, (095) 546-36-82 http://shop-comfort.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Ортопедичний матрац доставлять безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути