четвер, 29 вересня 2016 15:20

Обираємо жіночі туфлі

Обираємо жіночі туфлі

Не так вже й легко обрати жіночі туфлі. Адже вам доведеться вирішити, здавалося б, неможливу задачу: знайти взуття, яке буде і зручним, і красивим. Але немає нічого, з чим би не могла впоратися сучасна жінка, яка бажає бути привабливою, не бажаючи поплатитися за це ногами.

Зараз як звичайні, так і інтернет магазини взуття пропонують величезний асортимент на будь-який смак. Але головне для вас — визначитися, для чого все-таки вибираєте туфлі: на вихід або як повсякденний варіант.

Куди підемо?

Різниця між цими двома напрямками в тому, що модельні, тобто ошатні туфлі — менш зносостійкі за рахунок використання більш делікатних матеріалів при їх виготовленні і наявності різноманітного декору, який не "переживе" щоденні подорожі в громадському транспорті.

В такому випадку основний упор при виборі взуття варто зробити на його зовнішні характеристики. Елегантний силует, акуратний каблук, вдале поєднання з вашим одягом — все це допоможе доповнити створений вами образ. Цікаво, що ошатні туфлі часто відрізняються незвичайною або яскравою внутрішньою обробкою.

Звичайно, ми звикли, що туфлі жіночі — отже, красиві. Але не можна забувати і про комфорт, якщо ви не хочете, щоб обновка красувалася на взуттєвій полиці, а не на ваших ніжках.

Безумовно, святкове взуття на високих підборах виглядає більш витончено, але якщо ви до цих пір жодного разу не взували такі туфлі, не варто експериментувати, вирушаючи на урочистий захід. Краще оберіть симпатичну пару на відносно низькому ходу — на щастя, зараз підібрати гарну взуття з невисокими підборами не складно.

Нерозлучна пара

Туфлі, призначені для повсякденного використання, повинні, звичайно, теж бути красивими і радувати око, підкреслюючи ваш стиль. Однак перш за все вони повинні бути зручними. Комфорт — запорука здоров'я ваших ніг і гарного самопочуття в цілому.

Обирайте туфельки не раніше обіду, щоб бути впевненою в тому, що ввечері довгого робочого дня нова пара не перетвориться на тортури для втомлених набрякаючих ніг. Що стосується вибору матеріалів — краще купувати туфлі з натуральної сировини, хоча вони і трохи дорожчі, ніж взуття зі шкірзамінника або синтетики.

Оптимальний варіант — натуральна шкіра. Вона і виглядає красиво, і в використанні комфортна, і в догляді не дуже вимоглива.

Підібравши вподобану пару, обов'язково пройдіться в ній по магазину, щоб оцінити свій комфорт. Купити натуральну зручну пару — означає зробити собі чудовий подарунок.

Також пам'ятайте, що замшеве взуття потребує більш ретельного догляду, ніж просто шкіряне, а іноді здатне пофарбувати ваші ніжки.

Приміряти краще не одну, а дві туфельки відразу. По-перше, у більшості людей одна нога трохи менша за іншу. По-друге, якщо туфелька стояла на вітрині та її періодично приміряли відвідувачі, вона швидше за все вже трохи розтягнулася.

Підведемо підсумки

Незалежно від того, які туфлі ви збираєтеся купити, завжди вибирайте якість і комфорт, адже від цього залежить ваше самопочуття та настрій.

Зараз ви читаєте новину «Обираємо жіночі туфлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути