вівторок, 25 листопада 2014 11:21

Новорічні корпоративи з GORODETSKIY EVENT AGENCY

Новорічні корпоративи з GORODETSKIY EVENT AGENCY

У передчутті новорічних свят, кожен замислюється про те, як незабутньо і весело провести час у колі близьких, колег і організувати святковий корпоратив. Але не завжди є час і можливість взятися самостійно за організацію. Організувати корпоративний Новий рік 2015, щоб отримати максимум позитивних емоцій і вражень від цієї події, реально, якщо за організацію взялася відповідальна і творча команда. Ми підготували масу новорічних образів для кожного, багато нових цікавих конкурсів, які захоплять всіх і залишаться в пам'яті на довгий час. Проведення новорічного корпоративного свята - безумовно є необхідною потребою для кожної компанії незалежно від її розміру і роду діяльності.

GORODETSKIY EVENT AGENCY візьме на себе всі організаторські питання щодо проведення вашого новорічного корпоративу, з урахуванням всіх Ваших ідей і побажань. Ми якісно і креативно втілимо їх в реальність.

З радістю організуємо для вашого колективу атмосферу свята і казки, дорослим, не менше ніж дітям, хочеться дива, особливо в кінці робочого року. Ми влаштуємо церемонію вручення подарунків, під супровід ведучого і новорічних персонажів.

Ми допоможемо Вам порадою і ділом, зустріч Нового року стане для Вас справді новорічним святом.

- Підберемо і декоруємо приміщення для проведення свята;

- Складемо святкове меню;

- Підготуємо сюрпризи для співробітників;

- Складемо унікальний і неповторний сценарій, який надовго запам'ятається і приємно здивує ваш колектив;

- Влаштуємо запальну новорічну дискотеку під кращі хіти минулого року.

- Організуємо виступ музичних колективів, які порадують ваших співробітників і зміцнять командний дух перед початком нового 2015 робочого року.

А також, у вас є унікальний шанс провести вечір у компанії відомих зірок естради та телебачення. Ми запросимо їх у Вашу компанію зі святковими номерами, якими ексклюзивно насолоджуватися буде тільки ваш колектив напередодні Нового року.

Ведучий на корпоративне свято - ось без кого неможливо обійтися, плануючи цю подію! Професійний ведучий допоможе правильно спланувати офіційну частину свята і направити веселощі колективу в потрібне русло! Наше агентство може надати вам в якості ведучих відомих творчих особистостей: Івана Городецького або Максима Чмерковського. Їх високий професіоналізм та творчий підхід, зроблять ваш новорічний корпоратив незабутнім і наповнять вас тільки позитивними емоціями!

У нас багато цікавих ідей і можливостей з організації свят, які ми раді подарувати Вам!

Зверніться в Event агентство Івана Городецького, і насолоджуйтеся організацією такого важливого свята!
Київ, вул. Городецького, 12/3 оф. 63 (м. Хрещатик)
Тел: (067) 468 74 88, (067) 499 77 88
E-mail: [email protected]
Сайт: http://ivangorodetskiy.com.ua/

Зараз ви читаєте новину «Новорічні корпоративи з GORODETSKIY EVENT AGENCY». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути