понеділок, 19 вересня 2016 14:08

Nomi: чи сумісні доступність і якість

Останнім часом популярними стали китайські марки телефонів, такі як Xiaomi, Huawei, Meizu, Nomi. Користувачі помітили, що вони нічим не поступаються смартфонам відоміших марок – ні характеристиками, ні дизайном. А коштують значно дешевше. На прикладі декількох моделей смартфонів Номі розберемося, чи завжди від ціни залежить якість.

Характеристики

Як стверджує виробник, доступна ціна пристроїв і аксесуарів досягається за рахунок збалансованих витрат на виробництво, мінімальних витрат на рекламу та піар. Також роль грає ефективна організація розробки, виробництва та постачань на ринок продукції бренду.

 

Популярні мобільні телефони Номі – i504, i508 и i451. Ціна на модель i451 найнижча завдяки тому, що її діагональ всього 4,5 дюйма (в двох інших – 5 дюймів), і акумулятор на 1700 мА·год (у той час, як у i508 4000 мА·год, а в i504 2000 мА·год). Смартфони мають 4 ядра на борту і процесор з частотою 1,3 Ггц, як ті ж Lenovo A536 або Samsung SM-J32OH. Також ці три представники можуть похвалитися:

Двома слотами для сім-карт;

• Доступом до 3G;

• Матрицею IPS;

• Вбудованою пам'яттю від 8 Гб.

Дизайн смартфонів Nomi сучасний – вони тонкі та легкі, представлені як у класичних, так і в яскравих кольорах. Якщо стриманий білий колір телефону i504 вигідно підкреслює його строгі лінії, чорний робить акцент на дисплеї девайса, то сміливий помаранчевий колір виступає детектором особливого стилю. Різноманітність у зовнішньому вигляді стосується і аксесуарів, які виробляє ця компанія: чохли для телефонів і планшетів, захисні стекла, моноподи для селфі, безпровідні динаміки, USB-кабелі тощо.

Можливості використання

Оскільки смартфони Nomi оснащені оперативною пам'яттю 1 Гб, вони здатні на вирішення складних завдань (ігри, відтворення відео) або декількох простих завдань одночасно (серфінг в інтернеті, перевірка пошти).

Nomi i451 оснащений тиловою камерою на 5 Мп і фронтальною на 2 Мп. У i504 і i508 основна камера вже на 8 Мп, проте фронтальна має ті ж 2 Мп.

 

Ціна та якість

Прийнято вважати за правило, що від ціни смартфона залежить його якість. Вивчивши характеристики китайських телефонів Nomi, ми переконуємося в протилежному. Заощадивши на рекламі, виробник може зробити якісний смартфон недорогим.

Зараз ви читаєте новину «Nomi: чи сумісні доступність і якість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути