понеділок, 10 жовтня 2016 12:34

Нашумілий за кордоном ультрабук Dell XPS 13 (9360) скоро вийде в Україні

 

Ще в липні компанія Dell презентувала новий ноутбук серії XPS. Новинка встигла тріумфально проїхатись по престижних закордонних виставках, зібравши тонни похвальних відгуків від експертів. Найближчими тижнями шансу оцінити всі її переваги, нарешті, удостояться й українські покупці. Ну а поки експерти прайс-агрегатора E-Katalog допоможуть вам скласти більш-менш детальне уявлення про цей ноутбук.

Не дивлячись на те, що каталог Dell містить понад 50 найменувань продукції, найбільший попит в Україні мають ноутбуки бренду. Слідуючи тенденціям ринку, останнім часом американський виробник приділяє все більше уваги ультрабукам — компактним, тонким і легким гаджетам. Модель XPS 13 (9360) має всі шанси стати найзатребуванішою в цьому сегменті.

Досить згадати хоч би про те, що Dell XPS 13 (9360) став наймініатюрнішим на ринку 13-дюймовим лептопом. У ньому використовується дисплей InfinityЕdge, що практично не має рамки. Товщина корпусу ультрабука в різних місцях коливається в діапазоні від 9 до 15 мм, а його вага складає всього 1,22 кг.

Крихітний ноутбук може похвалитися феноменальною якістю картинки, високою роздільною здатністю (Full HD або Quad HD залежно від модифікації) та опціональною підтримкою сенсорного введення. Яскравість екрану — 400 ніт, контрастність — 1000:1.

Завдяки процесорам Intel Core п'ятого поколінням новий ультрабук не поступається в плані продуктивності багатьом повнорозмірним ноутбукам.

Широкоформатна веб-камера з роздільною здатністю HD та два цифрові направлені мікрофони роблять Dell XPS 13 (9360) надзвичайно зручним для спілкування через інтернет.

Потужна батарея забезпечує вражаючі показники автономності: Dell XPS 13 з дисплеєм Full HD може пропрацювати без підзарядки 22 години (майже доба!), з Quad HD — до 13 годин. Такі цифри роблять його одним із найбільш довгограючих ноутбуків у каталозі Dell.

Корпус новинки виконаний зі зносостійкого шліфованого алюмінію, а упор для рук - з вуглецевого волокна з покриттям Soft-touch. Дисплей захищений від пошкоджень ударостійким склом Gorilla Glass.

Зараз ви читаєте новину «Нашумілий за кордоном ультрабук Dell XPS 13 (9360) скоро вийде в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути