Ексклюзиви
понеділок, 22 грудня 2014 14:24

На 7Fon.RU впроваджено щогодинне оновлення шпалер на робочий стіл

На 7Fon.RU впроваджено щогодинне оновлення шпалер на робочий стіл

На сайті 7Fon.RU тепер відбувається щогодинне додавання нових шпалер, котрі будь-який бажаючий користувач може безкоштовно завантажити і встановити на робочий стіл комп'ютера, ноутбука або на свій портативний гаджет. Шпалери оновлюються цілодобово незалежно від того, будній це день, вихідний або свято. Широкий вибір тем для Windows, звичайних або "живих" шпалер дозволяє користувачам постійно оновлювати вигляд робочого столу пристрою, підбираючи картинку на будь-який смак.

Стандартні шпалери, які передбачені програмою комп'ютерних чи мобільних пристроїв, не завжди задовольняють вимоги користувачів. Завдяки сайту 7Fon.RU можна вибрати будь-яку вподобану тему або шпалери для робочого столу. Щодня послугами ресурсу користується велика кількість відвідувачів - за добу скачується до 15 тисяч різних шпалер. Всього ж на сайті на даний момент їх знаходиться більше 71 тисячі. Шпалери додаються цілодобово, попередньо пройшовши предмодерацію. Всі вони розсортовані по розділах.

Щоб завантажити вподобану тему, від користувача не потрібна реєстрація, відправка платних смс-повідомлень. Користування послугами ресурсу абсолютно безкоштовне і просте. Достатньо знати розширення екрану свого комп'ютера або мобільного пристрою, а також визначитися з цікавою тематикою.

Однією з відмінних особливостей проекту є зручний пошук. Картинки на робочий стіл можна шукати як за тегами, так і за кольором. Пошук шпалер за кольором дозволяє знайти зображення на яких переважає відтінок, який вибере користувач у палітрі.

Щогодинне оновлення відбувається за рахунок участі в цьому оновленні інших користувачів, які бажають поділитися своїми картинками. Створення шпалер для робочого столу - заняття цікаве і доступне кожному. Скориставшись онлайн-редактором, можна привабливо оформити і підретушувати вже готову картинку або створити нову і завантажити її на портал. Інші користувачі, можливо, захочуть встановити на робочий стіл свого комп'ютера або телефону саме творіння початківця дизайнера.

Проект був створений в 2011 році та успішно існує на просторах інтернет вже майже чотири роки.

Зараз ви читаєте новину «На 7Fon.RU впроваджено щогодинне оновлення шпалер на робочий стіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути