середа, 22 квітня 2015 10:05

Medoff продаватиметься в Республіці Корея

  Запатентований контролер на пляшці Medoff - після відкриття ковпачка з'являється червоний язичок з фірмовим гербом!
Запатентований контролер на пляшці Medoff - після відкриття ковпачка з'являється червоний язичок з фірмовим гербом!

Республіка Корея стала 35-ю країною в світі, в якій у 2015 році буде продаватися українська горілка Medoff. У цьому екзотичному для українських виробників горілки регіоні планують продати протягом року 34 тисячі пляшок. Продажі в Кореї дозволять отримати безцінний досвід роботи в азіатських країнах і придивитися до ринку Китаю, пояснюють маркетологи Medoff.

Корейський дистриб'ютор Кім Де Чжун планує продавати Medoff у великих супермаркетах. "Корейський ринок вже знайомий з алкоголем із України. Medoff добре продається, тому що система захисту напою проста і зрозуміла споживачеві, незалежно від того, якою мовою він розмовляє. А ковпачок на пляшці Medoff я вважаю найбільш захищеним у світі", - коментує корейський дистриб'ютор Кім Де Чжун.

Нагадаємо, що кожна пляшка Medoff оснащена запатентованим контролером - після відкриття ковпачка з'являється червоний язичок з фірмовим гербом, що робить повторне використання пляшки просто неможливим. Ковпак розроблений спеціально для бренду "Medoff" і є ноу-хау на світовому горілчаному ринку. Покупець завжди впевнений, що вживає оригінальну продукцію.

Журналісти видання "Экономические известия" вважають виробника горілки ТМ "Medoff", компанію "Істерн Беверидж Трейдинг", найбільшим експортером горілки з України.

Бралися до уваги митні відвантаження у 46 країн світу (Європа, Азія, країни СНД) за винятком Росії, яку складно однозначно назвати імпортером вітчизняної горілки, оскільки відразу кілька українських виробників мають там власне виробництво.

 

Зараз ви читаєте новину «Medoff продаватиметься в Республіці Корея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути