вівторок, 26 квітня 2016 19:24

Лікування в Першому медичному центрі Тель-Авіва

Лікування в Першому медичному центрі Тель-Авіва

Лікування в Ізраїлі - це шанс отримати якісне медичне обслуговування за демократичною ціною. 250 ізраїльських клінік щорічно приймають мільйони маленьких і дорослих пацієнтів з усього світу.

Перший медичний центр Тель-Авіва щомісяця для обстежень і лікування відвідує понад 100 тис. чоловік. Популярність клініки зростає завдяки професіоналізму лікарів, ультрасучасному обладнанню і прогресивним методикам лікування. Клініка входить в число світових лідерів в лікуванні онкологічних, кардіологічних, дерматологічних та інших захворювань. На думку журналу Newsweek, Перший медичний центр Тель-Авіва - один з найперспективніших і прогресивних в світі.

Структура клініки

Для зручності пацієнтів і оптимальної організації лікувального процесу клініка розділена на такі підрозділи:

- Лікарня "Іхілов";

- Пологовий будинок "Лис";

- Педіатрична лікарня "Дана";

- Інститут кардіології "Самі Офер";

- Центр реабілітації.

Переваги лікування в Першому медичному центрі Тель-Авіва

До складу клініки входять 7 профільних центрів, 150 амбулаторних відділень, 80 стаціонарних відділень. Багатопрофільна орієнтація Центру дозволяє приймати дітей і дорослих на будь-яких стадіях захворювань.

Персональний підхід до пацієнтів, аналіз ситуації мультидисциплінарними командами і вузькопрофільними лікарями - головні принципи роботи професорів і докторів клініки. Навіть на пізніх стадіях важких онкологічних захворювань лікарі знаходять спосіб полегшити стан і продовжити життя хворого.

Комфорт і турбота, відсутність мовного бар'єру (багато лікарів і медсестри володіють російською та англійською мовами), можливість поєднати лікування та відпочинок в цілющому кліматі - ось неповний список переваг лікування в цій клініці. Детальна інформація про напрямки роботи клініки, ціни на лікування і форма заявки на безкоштовну консультацію лікаря розміщені на офіційному сайті Першого медичного центру Тель-Авіва Telaviv- clinic.ru.

Зараз ви читаєте новину «Лікування в Першому медичному центрі Тель-Авіва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути