Ексклюзиви
вівторок, 25 серпня 2015 17:55

Ліко-Град за Незалежність і Мир в Україні!
8

В День Незалежності України мешканці столичного житлового масиву "Ліко-Град" разом із прихожанами Спасо-Преображенського собору помолилися за Незалежність і Мир в Україні. Ініціатором свята виступив Ігор Лисов, президент Благодійного Фонду "Рідне місто моє"

"Кожен з нас прагне зберегти найдорожче: дітей і родину, мир і спокій, працю і добробут, надію і віру. Ми знаємо – це зроблять тільки повага до людської гідності, свобода, демократія і справедливість. Це наші цінності. В них – наша єдність, в них – наша сила. І ми готові стати на їх захист, - зазначив Ігор Лисов. - Сьогодні Благодійний Фонд "Рідне місто моє" разом із прихожанами Спасо-Преображенського собору провели святкову літургію за Незалежність і Мир в Україні. Як ви побачили, на честь свята кожен з прихожан і гостей вдягнув вишиванку, адже як кажуть у народі, українська вишиванка – це "молитва без слів", оберіг, те, чим українці насправді повинні пишатися. Треба вчитися шанувати своє і привчати до цього інших.

На святі було видно наскільки цей день є важливим для всіх. Ситуація в країні, як ніколи об'єднала наш народ, зробила його патріотичним, консолідованим і поважливим до своєї історії. Після богослужіння гості заспівали гімн України та залишили свої побажання про Мир та Єдність на українському прапорі.

- У День Незалежності, як патріот своєї країни, я бажаю кожному українцю, щоб ваші серця завжди сповнювалися гордістю за Україну, прагненням до єдності та порозуміння, сили духу та Божого благословення, адже наша мета - сильна, незалежна і процвітаюча Україна! Слава Україні! - додав Ігор Лисов.

Святкування продовжилось в Єлизаветинському парку. Кожен бажаючий зміг взяти участь у святковому ярмарку, а ввечері насолодитись урочистою розважальною програмою.

 
 
 
 
 
 
 
 
Зараз ви читаєте новину «Ліко-Град за Незалежність і Мир в Україні!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути