четвер, 28 квітня 2016 12:05

LEXUS INSPIRATION NIGHT

21 квітня 2016 року відбувся захід Lexus Inspiration Night, який відвідав Алан Юттенховен – глава "Лексус Європа".

Lexus Inspiration Night – це не просто подія. Це - колекція експериментів Lexus, у яких брали участь кращі креативні майстри індустрії моди, музики, дизайну та гастрономії. Це – новий унікальний досвід та емоції, які народились у процесі взаємодії кращих майстрів своєї справи з автомобілями Lexus.

Авангардний український fashion-дизайнер Поліна Веллер створила концептуальний образ для хостес. Під час створення вбрання вона використовувала ековініл і пластик, а форми нагадали обриси нового кросовера Lexus RX!

 
Культивуючи ручну працю та майстерність, Lexus представив Lexus Craft Corner – експозицію робіт кращих українських крафтсменів, які створюють унікальні продукти з преміальних матеріалів на найвищому рівні. Зокрема, Дмитро Іванов – майстер, який вручну створює аксесуари з використанням дорогоцінних порід дерева, кольорових і дорогоцінних металів; Віталій Потоцький – дизайнер і творець музичних аудіосистем та аудіобоксів; Денис Мьюзік – авангардний дизайнер ювелірних прикрас; Алі Сауліді – прогресивний дизайнер взуття, який створює свою продукцію вручну; брати Дума – створюють аксесуари та предмети багажу хай-енд класу під брендом Moreca Atelier.

Троє креативних українських шеф-кухарів (Ярослав Артюх – бренд-шеф ресторану "Канапа", Олександр Йоурз – шеф-кухар ресторану "Reef" і Володимир Ярославський – головний шеф ресторану "Lucky" і "Goodwine") розробили спеціальні дегустаційні меню, надихнувшись знайомством із автомобілями Lexus.

Кращий бариста України – Вадим Грановський, у тандемі з одним із топових українських сомельє представив унікальний формат кавово-винної дегустації.

Провідний український електронний музикант і композитор Євген Філатов (також відомий як The Maneken) уперше представив експериментальний музичний трек, який базується на звуках нового кросовера Lexus RX (включаючи роботу двигуна, кнопки пуску, електроприводів дзеркал і багажника, двірників, дверей, сигналів повороту, мультимедійної системи тощо).
 

Lexus надихає!

Зараз ви читаєте новину «LEXUS INSPIRATION NIGHT». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути