Ексклюзиви
понеділок, 20 липня 2015 17:11

Квартири з розстрочкою від забудовника пропонують в житловому комплексі "Панорамне містечко"
8

 

25 квітня цього року 108 інвесторів першої секції житлового комплексу "Панорамне містечко"отримали ключі від своїх квартир. Комплекс розташований у Голосіївському районі Києва на вулиці Ракетній,24. Будівництво 13-поверхівки розпочалося трохи більше року тому. Менш ніж за три місяці після здачі секції щасливі власники уже переїхали до нових помешкань. Бо будинок здали у повній готовності до заселення.

"Щоб зекономити, я вклав кошти у будівництво. Навіть не очікував, що отримаю ключі від квартири так швидко. Забудовник вклався у обіцяні строки - за рік здав нашу тринадцятиповерхівку. Тим більше, що мова йде не просто про коробку. Будинок у стовідсотковій готовності. Встановлені вхідні двері, металопластикові панорамні вікна, радіатори, лічильники холодної, гарячої воли, електролічильники. На полу була зроблена чистова стяжка. Виконані всі оздоблювальні роботи в місцях загального користування. Це сходові майданчики, ліфти, прибудинкова територія. Важливо, що повністю змонтована електропроводка, водопостачання. Будинок підведений до лінії електропередач, зовнішньої системи водопостачання та каналізації", - каже Володимир Міщенко, один із перших покупців квартири в першій секції ЖК "Панорамне містечко".

Пенсіонерка Світлана Чорна продала свою квартиру у Херсоні і купила однокімнатку у "Панорамному містечку". Каже, завжди мріяла жити в столиці. Та й до сестри ближче. Але зайвих грошей у колишньої вчительки не було. Тому серед чисельних пропозицій обрала житло із максимальною кількістю корисних метрів.

"Квадратних метрів повністю вистачає для комфортного життя. У нашому будинку є квартири з меншою квадратурою. Але я завжди мріяла про велику кухню. Тут і кімната, і кухня мають по 18 квадратів", - розповідає Чорна.

Інвестували у житло в новобудові і переселенці зі Сходу. Це вигідне капіталовкладення, оскільки повертатися додому немає куди, а винаймати квартиру - дуже дорого.

"Я з дітьми та онуками переїхали із Алчевська Луганської області. Рік жили вп'ятьох та ще й з кішкою в однокімнатній квартирі. За оренду віддавали 5 тисяч гривень щомісяця. Це дуже дорого. А повертатися додому із малими небезпечно, та й невідомо, чи ціла наша квартира. Тому вирішили купити квартиру у столиці в розстрочку від забудовника. Все ж своє житло - це надійно", - каже власниця квартири Людмила.

Аналітики ринку нерухомості кажуть, що бюджетне житло набуває популярності. Понад половина квартир у київських новобудовах - це економ житло. Якщо інвестувати на етапі будівництва - чекати на помешкання доведеться від 9 місяців до року. Готове чекати не потрібно, але обійдеться у тричі дорожче. Дешевшати житло вже не буде. Бо через зниження купівельної спроможності ціни впали до ринкового мінімуму. Але компанії пропонують своїм клієнтам акції та погоджуються на індивідуальні умови оплати.

У житловому комплексі "Панорамне містечко" зараз завершується друга черга будівництва. І уже в жовтні цього року власники отримають ключі від своїх квартир. В цій секції є однокімнатні квартири покращеного планування по ціні від 280 тисяч гривень або 11 тисячі доларів.

Більш детальну інформацію можна дізнатися за телефоном (044) 359 07 37 або на сайті http://panoramne.com.ua/, та переглянувши відео: http://panoramne.com.ua/videos

 
 
 
 
 
 
 
Зараз ви читаєте новину «Квартири з розстрочкою від забудовника пропонують в житловому комплексі "Панорамне містечко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути