вівторок, 26 квітня 2016 11:55

Компанія "ТСФЕРА" запустила інтернет-магазин торгового і теплотехнічного обладнання

 

Інтернет-магазин tsfera.com.ua пропонує асортимент надійного обладнання під будь-які завдання, і головне - бюджет малого і середнього бізнесу. На більшість товарів дається своя гарантія, а по деяких позиціях діють ексклюзивні цінові пропозиції та спеціальні умови доставки і монтажу.

Зокрема, прямо зараз будь-яке обладнання для фаст-фудів та вуличної торгівлі доставляється нами по Україні безкоштовно!

Крім того, спеціально для підприємців-початківців у нас є готові комплекти обладнання для організації свого невеликого виробництва. Наприклад, набори для приготування спіральних чіпсів або чебуреків. Устаткування поставляється "під ключ", з безкоштовною доставкою і за ціною нижче ніж у виробника!

10 років успішної роботи на конкурентному ринку привели нас до розуміння: головна складова успіху - пропонувати клієнтам тільки те, що купили б самі. Тому асортимент магазину складає тільки перевірена продукція від більш ніж двохсот постачальників.

Наш інтернет-магазин торгового обладнання пропонує:

- Устаткування для оснащення об'єктів торгівлі та громадського харчування будь-якої складності. Від апаратів з виробництва цукрової вати і верстатів для виготовлення спіральних чіпсів до розстоєчних шаф і тісторозкатувальних машин.

- Різні види холодильних і морозильних вітрин вітчизняного (РОСС) і спільного україно-польського (JUKA) виробництва. У нас є всі можливі типорозміри і форми для об'єктів торгівлі будь-яких масштабів.

- Устаткування для автономного опалення та водопостачання. Тільки перевірені моделі українських (РОСС, Tenko, Aton) і світових (NAVIEN, Regulus) виробників.

- Устаткування для об'єктів газового господарства, в тому числі лічильники, прилади газового контролю, різна газова арматура.

Зацікавив асортимент? Сміливо звертайтеся за професійними консультаціями:

+38 (067) 653-31-32
38 (050) 615-45-47 (Viber)

Для оптових замовників діють спеціальні ціни!

Зараз ви читаєте новину «Компанія "ТСФЕРА" запустила інтернет-магазин торгового і теплотехнічного обладнання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути