четвер, 08 грудня 2016 15:29

Компанія OZON™ - 20 років на ринку засобів індивідуального захисту

 

В останні роки ринок спецодягу і засобів індивідуального захисту переживає упевнений підйом. Причин цьому може бути декілька: посилилася конкуренція, оновлення законодавства, вдосконалення виробничого процесу, підвищення загальної культури безпеки праці.

Враховуючи зміни, що відбулися, керівництво підприємств різних сфер діяльності стало приділяти значно більше уваги питанням забезпечення безпеки на робочих місцях.

Збільшення попиту природно призвело до того, що великі виробники значно розширили наявний асортимент спецодягу і засобів індивідуального захисту (ЗІЗ), пропонуючи споживачам нові моделі якісних та недорогих виробів.

Компанія OZON™ в числі перших відреагувала на розвиток свіжих тенденцій, удосконаливши технологію виробництва і внісши велику кількість конструкторських і дизайнерських поліпшень в виготовлену продукцію. У результаті перелік виробів, представлених на сайті компанії www.ozon.com.ua, що сьогодні налічує сотні найменувань товарів, що користуються попитом в самих різних галузях:

- промисловість і переробка;

- торгівля і сільське господарство;

- будівництво та архітектура;

- медицина і ветеринарія;

- збройні сили, МВС, МНС;

- підприємства міського обслуговування та ін.

Компанія OZON™ почала свою діяльність в 1994 році. За час роботи був накопичений величезний практичний досвід у виробництві і реалізації спецодягу та ЗІЗ, відкриті і успішно функціонують 20 представництв на території Україні і в інших країнах, постійно оновлюється та вдосконалюється модельний ряд продукції, що випускається.

Компанія встановила і підтримує надійні партнерські зв'язки з провідними світовими виробниками засобів індивідуального захисту: 3М, LEMAITRE, MSA.

Особливою гордістю є власна виробнича база компанії, яка дозволяє не тільки виконувати замовлення для своїх клієнтів, але і пропонувати нові рішення широкому колу споживачів. Завдяки сучасному обладнанню і підготовленим кадрам торгова марка OZON™ стала символом стабільності, високої якості продукції та відповідального обслуговування покупців.

Зараз ви читаєте новину «Компанія OZON™ - 20 років на ринку засобів індивідуального захисту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути