пʼятниця, 03 квітня 2015 16:25

Інтернет через супутник – найкращий варіант підключення в селі і на дачі
4

Якщо Вам потрібен якісний інтернет у найвіддаленіших населених пунктах, Вам можна отримувати його через супутникову антену. Навіть у місцях де немає телефонних мереж і покриття жодного із мобільних операторів, Ви забезпечите собі цілодобовий доступ до світової мережі. Сьогодні це вже не захмарні технології, а реальна можливість підтримувати зв'язок із рідними та партнерами, відслідковувати новини та переглядати фільми. Для цього треба тільки підключитись до супутникового інтернету TM "Tooway".

Навіть якщо в певному селі можна зловити сигнали інших провайдерів та мобільних операторів, то по швидкості передачі даних це не зрівняється із сигналом через супутникову антену. Супутниковий інтернет в сім разів швидший - до 20 Мбіт/с.
Це особливо важливо, для людей які мають господарство і багато роботи, яка не може чекати поки завантажиться та чи інша сторінка.

До однієї супутникової антени можуть підключитись кілька абонентів. Це зменшить витрати на обладнання. Якщо є потреба, можна зробити власну бездротову мережу за допомогою Wi-Fi-маршрутизатора. Такі послуги користується популярністю серед великих сімей та фермерських господарств. Модем стоїть в одному приміщенні, а сигналом можуть користуватися на території всієї садиби. При цьому не потрібно прокладати масу кабелів та розподільчих коробок. Достатньо щоб на комп'ютерах чи ноутбуках була функція Wi-Fi. Ніякого додаткового програмного забезпечення не потрібно.

Супутниковий інтернет TM "Tooway" не підводить ніколи. Навіть коли на вулиці сильний дощ чи сніг, користувачі отримують гарантований вихід в інтернет. В такі дні треба ознайомитись із прогнозом погоди, щоб спланувати свою роботу максимально ефективно і не витрачати час дарма. Тоді надійність інтернету цінується особливо високо і в цьому пересвідчуються саме власники супутникових антен.

Для замовлення підключення потрібно звернутись до спеціалістів компании Tooway. Організувати супутниковий інтернет для себе може будь-яка фізична чи юридична особа. Під час телефонної консультації клієнт уточнює всі нюанси роботи супутникового інтернету, які його цікавлять, обговорює умови встановлення. Протягом двох днів до нього відправляють монтажників зі всім необхідним пакетом документів та обладнанням. Виїзд спеціалістів можливий у будь-яку точку країни.

Після підключення до супутникового інтернету, компанія підтримує з клієнтами постійний зв'язок. Якщо виникають якісь питання в ході роботи обладнання, то можна цілодобово звертатись у службу технічної підтримки по телефону або через електронну пошту. Користувачі можуться самостійно легко ознайомитись зі статистикою своєї роботи в інтернеті на особистій сторінці. Там же можна переглянути тарифи і здійснити поповнення рахунку.

Детальнішу інформацію можна дізнатись на сайті європейського провайдера:
www.i-tooway.com.ua або за телефонами: 0(67) 562-00-42, 0(50) 040-14-30, 0(63) 809-66-99.

Зараз ви читаєте новину «Інтернет через супутник – найкращий варіант підключення в селі і на дачі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути