середа, 29 червня 2016 18:30

Інновації в світі фінансів. Майбутнє з E-Dinar

Інновації в світі фінансів. Майбутнє з E-Dinar

Сьогодні все більше індивідів різних сфер і роду діяльності в нашій країні шукають вигідніші способи проводити фінансові операції, такі як: обмін валюти, міжнародні та локальні перекази, зберігання накопичень і потенційні можливості для найменш ризикового пасивного доходу.

На даний момент, найпопулярнішими є, звичайно ж, банки. У них зберігають депозити, беруть кредити, надаються різні послуги для переказів коштів, але чи так це вигідно насправді? Непристойно високі відсотки за будь-які послуги, величезні валютні обмеження, повне надання особистої інформації та абсолютний контроль за клієнтом. Практично кожен з нас стикався з цим. Здавалося б, обіцяні високі відсотки по різних депозитах можуть привернути увагу, але чи не це той самий тривожний дзвінок про те, що в банківській системі є великі проблеми і прогалини з фінансуванням? Чого варто лише пригадати, здавалося б, тривалу кризу, закриті банки, втрачені заощадження, страшні втрати на стрибках валют, що, безумовно, підриває довіру до банків як у нашій, так і в багатьох інших країнах. Здавалося, виходу немає, і доводиться брати на себе ризик втрат.

Але є альтернатива найбільш популярним фінансовим структурам. Технології не стоять на місці, і в 2009 стався бум, коли вийшла 1-а так звана криптовалюта – цифрові активи, або так звані "цифрові гроші". Ідея для створення подібного прийшла після розчарування в класичних "фіатних" грошах, які друкуються центральними банками різних країн, що не підкріплені реальними активами, що робить їх вельми уразливими в усіх аспектах. На відміну від звичайних валют – криптовалюти не регулюються державою, і мають ряд переваг, таких як: абсолютна децентралізованість, прозорість серед усіх учасників, абсолютна легальність, легкість у використанні. Іншим важливим аспектом є оподаткування – наприклад, купивши 1 одиницю за 1 долар, а продавши за 10, з Вас не буде стягуватися податок, і це не має обов'язково бути задекларовано у Вашому прибутку.

E-Dinar - це нове слово в сегменті криптовалюти, універсальна грошова одиниця. Співтовариство E-Dinar вже налічує понад 100000 чоловік з усіх частин світу. Він може бути конвертований у понад 100 світових валют, і щодня проходить більше 8000 переказів, співпрацюючи з не менше ніж 500 платіжних систем, банків і криптовалют по всій планеті.

Торги проводяться на азіатській біржі P2P.E-DINAR.ASIA, яка дозволяє здійснювати будь-які операції між державами без будь-яких обмежень, комісій, регуляцій з боку держави. Працює за принципом (Person-to-Person) і використовує найдосконалішу в світі систему захисту електронним підписом.
Використання E-Dinar не лише просто і безпечно, а ще й вигідно! Учасників чекають різні майнінгові бонуси, Ви отримуєте прибуток за рахунок збільшення самого об'єму криптовалюти в розмірі до 0,65% (65% за всього 100 днів), жоден фінансовий інститут не може відзначитися такими розмірами прибутку і рівнем безпеки. Одна з головних гарантій - це 100% повернення фінансів, навіть якщо операція вже була здійснена. І, звичайно, для Вас працює цілодобова підтримка на різних мовах світу, включаючи англійську, російську та китайську.
За підсумками на червень 2016 року, E-DINAR домігся величезних результатів. 22-24 червня цього року співтовариство було представлене на грандіозному заході, що відбувався в Китаї – Всесвітній конференції блокчейн, внаслідок чого було прийнято важливе рішення затвердити E-DINAR новою економічною моделлю бізнесу.

Завдяки цьому, співтовариство перейшло до розвитку власної валюти E-DINAR Coin і абсолютно унікальної концепції "золотого мільярда", що є новим етапом у розвитку співтовариства E-DINAR. В рамках нової концепції, E-DINAR упроваджує новий функціонал, має динамічне зростання на нових ринках і розвиває партнерську мережу магазинів і ресторанів.

Суть концепції полягає в тому, що за час реалізації нового етапу тривалістю в шість років, тобто до 2022 року, буде згенеровано 22 мільярди монет, так звана "Концепція 22:22", і до завершення якого буде сформовано нове співтовариство, що не залежить від фінансових структур і банків і живе за своїми правилами та нормами.

Детальнішу інформацію можна знайти на сайтах:
Сайт: https://e-dinar.io/
Обмінний пункт E-DINAR

Зараз ви читаєте новину «Інновації в світі фінансів. Майбутнє з E-Dinar». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути