пʼятниця, 29 липня 2016 17:21

GameDev Evolution 2016: компанія Evoplay проведе конкурс для розробників

GameDev Evolution 2016: компанія Evoplay проведе конкурс для розробників

Конкурс покликаний виявити талановитих людей, здатних якщо не змінити ігрову індустрію, то хоча б привнести в неї щось нове. Evoplay шукає креативних та амбітних розробників ігор і ігрових платформ зі сміливими ідеями. Авторам по-справжньому перспективних і оригінальних проектів буде надана підтримка в їх втіленні.

Стати учасниками можуть всі розробники, які мріють зіграти важливу роль в розвитку ігрової індустрії. Для участі потрібні:

• продуманий концепт гри;
• наявність альфа- або бета-версії (бажано);
• формат free-to-pay або pay-to-pay;
• адаптація під платформи: PC (Windows і Mac OS), мобільні (iOS і Android).

Проект необхідно вислати на e-mail: [email protected]. Крайній термін подачі — 30 вересня 2016 року. Конкурсні роботи будуть оцінюватися спеціальним журі, що складається з провідних співробітників Evoplay.

Про нагороди

• Перше місце — $ 40 000;
• Друге місце — $ 10 000;
• Третє місце — $ 5000.

З переможцями буде підписано контракт, в рамках якого компанія Evoplay виступить видавцем, а переможці - розробниками і авторами. Основні умови контракту включають 70 % royalty розробникам, передачу неесклюзиного права на видавництво видавцеві і NDA.

Кожен, хто візьме участь, може розраховувати на мінімальну нагороду у вигляді корисних порад і коментарів від фахівців з багаторічним досвідом роботи в геймдев.

Автори найбільш пам'ятних концептів отримають запрошення на роботу в Evoplay, де їх чекає висока зарплата, а також відмінні перспективи в плані кар'єрного і професійного зростання.

Про компанію

Компанія Evoplay — міжнародний розробник продуктів для ігрової індустрії, CMS-платформ, рішень для онлайн-платежів, призначених для користувача саппорту, систем аналітики і контролю фінансів. Вона займає провідні позиції в області ігрової математики, створенні та впровадженні високотехнологічних рішень для управління ігровими системами.

Але в Evoplay не тільки створюють продукти, а й займаються залученням трафіку і розробкою комплексних рішень у сфері b2b.

Компанія почала свою діяльність в 2003 році і 13 років свого існування цілеспрямовано освоювала нові напрямки. Проведення конкурсу свідчить про те, що в Evoplay не мають наміру зупинятися на досягнутому. Ось чому в якості співробітників тут потрібні не просто кваліфіковані фахівці, здатні ефективно виконувати поставлені завдання, а художники, у яких є принципово нові ідеї і бажання їх втілити.

Повна інформація про продукти Evoplay, а також контактні дані представлені на сайті компанії.

Зараз ви читаєте новину «GameDev Evolution 2016: компанія Evoplay проведе конкурс для розробників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути