Ексклюзиви
понеділок, 07 липня 2014 16:15

ФК Барселона та Веко підписали генеральну партнерську угоду

 

Гігант з виробництва побутової техніки Beko презентує новий логотип, що з'явиться на рукавах нової футбольної форми протягом наступних чотирьох років.

 

БАРСЕЛОНА, Іспанія, 30 червня 2014 року
ФК Барселона та Beko оголосили підписання угоди, що передбачає встановлення партнерських стосунків всесвітньовідомих побутових приладів та футбольного клубу протягом наступних чотирьох років. Угодою передбачений новий логотип, що представлений на рукавах нової футбольної форми команди – а це вперше в історії комерційних брендів. Beko стане першим комерційним брендом, логотип якого постійно буде присутнім на офіційній формі команди.

Нова форма була представлена сьогодні на стадіоні ФК Барселона Камп Ноу за присутності Мустафа В. Коч - Голови Правління холдингу Koç; Левента Чакіроглу – Президента групи товарів тривалого користування в холдингу Koç і Генерального директора компанії Arçelik; Хосеп Марія Бартомеу, президента ФК Барселона, і Хав'єра Фаус - Віце-президента ФК Барселона.

Партнерство буде символізувати присутність логотипу Beko на рукавах форми основного складу
на матчах Футбольної ліги та Чемпіонату Іспанії протягом сезону 2014/2015, а також під час товариських та літніх матчів.

Виступаючи на відкритті Камп Ноу Мустафа В. Коч - Голова Правління холдингу Koç – сказав: "Мені надзвичайно приємно відчувати себе частиною такого важливої події, що поєднує два світових бренди "Beko та ФК Барселона". Історія поширення Beko на світовому ринку увінчана успіхом. Ми пишаємося світовим визнанням та нагородами, які отримує Beko за інноваційні технології та вишукані дизайнерські рішення. Такі досягнення піднімають наш дух та надихають на більше. Я впевнений, що сьогодні розпочнеться довга та взаємовигідна співпраця між Beko та ФК Барселона, адже обидва бренди мають спільні цінності, переконання та натхнення."

Пан Коч додав: " Девіз ФК Барселона - Més que un club ( Більше, ніж клуб), і подібно до цього девізу, Beko завжди прагне більшого. Я знаю, що разом Beko та ФК Барселона досягнуть значних висот у найближчі роки."

Сьогодні, Arçelik Груп налічує приблизно 25.000 співробітників та 14 заводів по всьому світу – у Турції, Румунії, Росії, Китаї та Південній Африці. Компанія постачає продукцію та обслуговує її більш ніж у 130 країнах, а офіси з продажу та маркетингу розташувались у 25 країнах, що репрезентують 10 різних брендів (Arçelik, Beko, Grundig, Defy, Arctic, Blomberg, Elektrabregenz, Leisure, Flavel та Altus ).

Відомий у всьому світі бренд Beko, став брендом, частка якого найбільше зросла на європейському ринку за період 2007-2013 років. Це другий за величиною бренд у секторі побутової техніки у Європі. Beko абсолютний лідер на ринках Великобританії та Польщі.

Про Beko

Beko- це всесвітньовідомий виробник побутової техніки, що належить до Arçelik Груп. Він пропонує багато товарів, включаючи кондиціонери, велику та малу побутову техніку. Bekо займає друге місце за продажем побутової техніки у Європі, а також перше місце за ростом частки на ринку у період з 2007 по 2013 рік.

Beko вірить, що кожна людина може зробити вагомий внесок, щоб змінити світ на краще, а тому наш бренд завжди іде поруч і розвивається разом з людьми. Smart Generation- це найбільше досягнення Beko. Натхненні мінливими потребами людей та їх способу життя, ми намагаємось підібрати для них найкращі рішення у кожному новому продукті.

Саме тому Beko прислуховується до мільйонів споживачів у понад 100 країнах світу і розробляє різноманітні розумні рішення, щоб задовольнити потреби різних людей, різних культур та стилів життя.

Beko ніколи не перестає думати про інновації та нові шляхи подолання труднощів. Ми зустрічаємо новий досвід з розкритими обіймами та розглядаємо його як можливість для подальшого руху.

Хосеп Марія Бартомеу, президент ФК Барселона додав: "ФК Барселона пишається, що Beko стала частиною нашої сім'ї. Бренд Beko не вперше зацікавився спортом, одначе раніше то був баскетбол, і тепер Ви довірились нашому футбольному клубу, а ми - Вам. Ми разом розпочнемо нову подорож, яка, я впевнений принесе нам багато задоволення. Це спільна подорож заснована на спільних ідеях та цінностях, таких як ретельність, точність задумок, командна робота, інновації, всесвітнє покликання та пристрасть до того, чим ми займаємось".

Пан Чакіроглу сказав: " Beko – це бренд натхненний людьми. Саме це натхнення допомогло нам стати всесвітньовідомою компанією. Це натхнення продовжує формувати наше бачення, направляти нас у вірному руслі та допомагає нам обирати правильні цілі. Поки бренд Beko розвивається, ми завжди сповнені рішучості задовольнити потреби суспільства в якому ми живемо. Ми пишаємось партнерством з ФК Барселона, адже ми розділяємо віру у силу спорту, що може змінити світ."

"Крім того, ми раді приурочити до цього історичного моменту, випуск нового логотипу, що вперше показує динамічний та інноваційний дух Beko. Ми віримо, що це початок нового чудового розділу в історії Beko, що побудована на вірі у зміни на краще." Так як і ФК Барселона, Beko має горду та славну історію, що змінює життя людей на краще. Лише постійно покращуючи стандарти та встановлюючи нові основи, бренд Beko виборов успіх у всьому світі. Пізніше цього року ви почуєте більше про програму "зміни на краще", частина якої стане реальністю завдяки ФК Барселона."

Для подальшої інформації, відео та фото, будь ласка звертайтесь до:Спичева Олеся 067-246-26-35 [email protected]

 

Зараз ви читаєте новину «ФК Барселона та Веко підписали генеральну партнерську угоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути