пʼятниця, 13 січня 2017 09:15

"Домашній інтернет" — економимо разом із "Київстар"

Подумуєте змінити провайдера чи провести інтернет туди, де його ще немає? Рекомендуємо звернути увагу на послугу "Домашній інтернет" від національного мобільного оператора "Київстар". Встигнувши підключи ти її до кінця зими, ви зможете до півроку користуватися стабільним високошвидкісним інтернетом, оплачуючи лише 50% вартості тарифного плану.

 

У рамках послуги "Домашній інтернет" "Київстар" пропонує новим абонентам два тарифні плани: "Безлім 50" і "Безлім 100". Різниця між ними полягає в швидкості доступу до мережі, яка складає 50 Мбіт/сек. і 100 Мбіт/сек. відповідно. Саме підключення до інтернету безкоштовне, жодних прихованих платежів немає. Стандартна вартість місячного користування тарифом "Безлім 50" складає 100 грн., "Безлім 100" — 140 грн. Нині діє акція, завдяки якій підключити інтернет "Безлім 100" можна за значно нижчою ціною.

Для всіх абонентів, які активують тарифний план "Безлім 100" до кінця лютого 2017 року, "Київстар" підготував вигідну акційну пропозицію. Вона дозволяє користуватися високошвидкісним інтернетом, оплачуючи лише половину вартості тарифу (70 грн./міс.) Знижка розміром 50% діє впродовж перших трьох місяців, а також індивідуального додаткового періоду, який "Київстар" запропонує абоненту при підключенні. Загалом тривалість дії знижки може сягати шести місяців: у такому випадку за весь цей період вам доведеться заплатити лише 420 грн!

Хочете економити не тільки на інтернеті? Рекомендуємо звернути увагу на новий тарифний план "Київстар Все разом". Він дозволяє платити за послуги мобільного зв'язку, інтернет і цифрове телебачення за єдиним вигідним тарифом.

Зазначимо, що при підключенні інтернету від "Київстар" використовується найпрогресивніша нині технологія FTTB ("оптика в дім"), що передбачає передачу даних по оптоволоконному кабелю. Такий варіант підключення є надійнішим за використання "витої пари", оскільки забезпечує якісний і безперебійний доступ до мережі.

Зараз ви читаєте новину «"Домашній інтернет" — економимо разом із "Київстар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути