пʼятниця, 26 серпня 2016 10:04

Дизайнерські опалювальні пристрої продають у компанії "Студія тепла"

 

Зазвичай, поєднання таких слів як дизайнерські радіатори опалення сприймається як батареї вигадливого виду. Насправді — це частина опалювальних приладів, які виконують відразу дві функції: обігрів приміщення і служать предметом інтер'єру. У деяких випадках такі радіатори можуть представляти собою справжні шедеври арт-мистецтва. Дизайнерські радіатори опалення можуть мати спеціальне призначення : для кухні, ванни, коридору.

Відповідно до призначення їх обладнують вішалками для одягу, гачками, світильниками, дзеркалами, елементами декору. При цьому всі запірно-регулюючі пристрої, що застосовуються на таких елементах, ретельно ховаються за лицьовими поверхнями і абсолютно не псують структуру зовнішнього вигляду, аналогічно конструкції теплої підлоги, коли приладів не видно зовсім.

При виборі дизайн-радіатора виходять в першу чергу з теплопродуктивності пристрою і площі опалювального приміщення, а також беруть до уваги температуру застосовуваного теплоносія.

Підлогові конвектори

Спеціалісти систем опалення представляють конвектори опалення, які вбудовуються в підлогу. Це вдосконалені радіатори опалення, які відповідають сучасним потребам ринку опалення. Головна їх відмінність у тому, що прилад ховається в підлогу. Зверху видно лише декоративну решітку, яка підкреслює індивідуальність інтер'єру та дозволяє безперешкодно милуватися панорамними видами. Такі конвектори служать не тільки для обігріву приміщення, а й для запобігання утворення конденсату на вітражних вікнах.

Трубчасті радіатори

Трубчасті батареї опалення можуть мати будь-які форми: квадратні, горизонтальні і вертикальні трубчасті радіатори. Секції приладів можуть мати пряму, хвилясту і навіть закручену форму.

Найголовніша перевага такого приладу в способі передачі тепла. Теплове випромінювання ефективно і рівномірно забезпечує прогрівання приміщення, тому що не залежить від потоків повітря. На думку лікарів такий обігрів радіаційним методом корисніший для здоров'я, тому купити рекомендується обігрівач цього класу, незважаючи на більш високі ціни.

Дерев'яні радіатори

Вони мобільні, випускаються як настінні панно, підлогові прикраси, у вигляді різних сушарок, стільців. У них різна потужність, в залежності від конфігурації і розміру, тому вибір дуже широкий.

Детальну консультацію можна отримати за телефоном (095)-483-05-47 та на сайті

http://t-studio.in.ua/

Зараз ви читаєте новину «Дизайнерські опалювальні пристрої продають у компанії "Студія тепла"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути