понеділок, 24 жовтня 2016 10:16

Червона доріжка, зірки Х-фактору, супергерої з фільмів та усмішки щасливих дітей: у Києві відкрили найбільшу "Дитячу Планету"
7

 

"Головне, аби діти були здорові та щасливі", - часто бажають родичі та друзі. І цієї осені у столиці стало ще більше можливостей для батьків зробити малечу щасливою - у центрі Києва відкрили цілу планету, де можна набігатися, наскакатися, награтися, наїздитися на роликах, смачно поїсти і відсвяткувати день народження в одній з казкових кімнат, а 28 жовтня ще й потрапити на концерт мегапопулярного DZIDZIO .

Цей унікальний для України проект на ринку вже протягом трьох років у різних містах України http://dityacha-planeta.com/ .

 
 
 

А останнім часом активно розширяється - 22 жовтня в універмазі "Україна" відкрили вже 10-ту "Дитячу Планету", яка є найбільшим розважальним парком для дітей не лише у всій мережі, а й в країні. Його територія становить близько 6 з половиною тисяч квадратних метрів, а також на території є унікальний Концерт Хол, де планують проводити різноманітні конкурси, кастинги, концерти та виступи для дітей.

 

Окрім святкування днів народжень парк надає можливість активного відпочинку. У "Дитячій планеті" для цього є все! Квиток гості купують один, а кількість розваг отримують просто шалену: величезна батутна арена, поролонова яма, гірки, пісочниці, лазанки, тарзанка, лабіринти, роледром, лазертег, різноманітні ігрові автомати, майстер-класи для дітей, Під час офіційного відкриття для відвідувачів влаштували феєрію: усі гості могли прогулятися про справжній червоній доріжці, пофотографуватися з супергероями, скуштувати святковий торт, подивитися на бармен-шоу, поспівати у караоке та потанцювати як на дискотеці, помалювати піском, та й самим стати героями казок після сеансу в гримерів. У Концерт Холі ротягом вечора тривала розважальна програма за участі знаменитостей: зірки "X-фактору" Олексадра Кривошапка, фіналісток "Голос Діти" Поліанни Рижак й Марго Двойнеки, співачки Ірини Островської та багатьох дитячих та танцювальних колективів.

 

"Дитяча Планета" дбає про здоров'я дітей:

1. Спеціальні бактерицидні лампи, які в зазначений час вмикаються та безпечно дезинфікують повітря

2. Немає бруду з вулиці. На території"Дитячої планети" всі ходять як вдома- без верхнього одягу та взуття. І маленькі гості і їх супроводжуючі, і працівники, залишають в гардеробі не лише верхній одяг, а й вуличне взуття: на території парків або у тапочках чи шкарпетках, які можна отримати на рецепціях, або ж у змінному взутті.

3. Активний відпочинок.

Насправді, протягом дня малеча не сидить на місці, а бігає, скаче, грається, катається на іграшкових машинках чи роликах, з'їжджає з гірок, грає в хованки, і займається всім тим, на що дорослі з милістю дивляться, пригадуючи свої юні роки. Дехто з татусів, звісно, не проти покидати мяч, позмагатися на X-box чи пограти в настольний хокей чи поскакати на батутах. Якби пускали на гірки, то хто зна...

Мами можуть теж залюбки розважитися на ролердромі, сходити на масаж, манікюр чи інші процедури для краси (на території парку є і косметичний кабінет). А всією сім'єю можна смачно поїсти та набратися сил на фудкорті: у справжній печі піцайоли готують піцу, сушисти здивують смачними суші, шеф-кухарі приготують страви для найвибагливішого смаку.

Засновники мережі Тетяна Боровик та Анатолій Чабан наголошують, першою чергою завдання "Дитячої планети" - це забезпечити якісний та приємний і корисний відпочинок для всієї сім'ї: і діток, і дорослих.

Зараз ви читаєте новину «Червона доріжка, зірки Х-фактору, супергерої з фільмів та усмішки щасливих дітей: у Києві відкрили найбільшу "Дитячу Планету"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути