Ексклюзиви
вівторок, 23 червня 2015 17:35

Безвідсоткові кредити на квартири пропонують в житловому комплексі "ЛІКО-ГРАД"

 

Житловий комплекс "Ліко-Град" розташований у Голосіївському районі міста Києва. З 1 травня по 1 вересня придбати квартиру у новобудові тут можна у розстрочку під нуль відсотків на шість місяців.

"Давно мріяли придбати окреме житло, але не хотіли залазити у кредити. Зраділи, коли дізналися про пропозицію від компанії "Ліко-Холдинг". Уже внесли першу суму за квартиру. За шість місяців виплатимо решту коштів, не переплачуючи при цьому ні копійки", - радіє киянка Олена.

ЖК "Ліко-Град" поділений на житлові мікрорайони, кожен з яких має свою стилістику. При будівництві використані екологічні матеріали. Площі і планування квартир дозволяють сім'ям будь-якого складу почуватися максимально комфортно.

"Ліко-Град" включає в себе все необхідне для занять спортом, сімейних прогулянок і відпочинку. Для повноцінного життя тут передбачена багатюща інфраструктура: Центр Спорту "Ліко" з базою олімпійської підготовки для стрибків у воду, дитячий садок "Ліко-Світ", школа початкових класів "Ліко-Школа". Є власна котельня, поліклініка та амбулаторія сімейної медицини; торговельний центр, супермаркет, ресторанні комплекси. Для відпочинку - власний Єлизаветинський парк, дві водойми, спортивні майданчики-трансформери, зона дресури собак, вело- та бігові доріжки. Поряд - Спасо-Преображенський собор.

Ще одна перевага "Ліко-Граду" - повна безпека: територія, що охороняється, консьєрж-служба, передбачена в кожному під'їзді.

Більш детальну інформацію можна дізнатися за телефоном (044) 206 01 11
або на сайті http://www.liko-holding.com.ua/

Зараз ви читаєте новину «Безвідсоткові кредити на квартири пропонують в житловому комплексі "ЛІКО-ГРАД"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути