четвер, 22 січня 2015 11:00

Бажаєте мешкати на Манхеттені, але любите Львів? Є рішення!
3

Вона відчутна, міцна, красива.
З моєї точки зору, вона навіть артистична.
Я просто обожнюю нерухомість.
Дональд Трамп

Восени 2014 р. у респектабельному районі галицької столиці досвідчена і амбіційна будівельна корпорація "Ріел" розпочала будівництво сучасного, елегантного і комфортабельного житлового комплексу "Манхеттен". Новобудова, що є житлом бізнес-класу, покликана створити атмосферу домашнього затишку у самому центрі Львова і, подібно до однойменного району Нью-Йорка, стати невід'ємною частиною міста.

Завдяки унікальному місцю розташування комплексу по вул. Степанівни, 8/12, з вікон його квартир відкриватимуться розкішні панорамні види, тож можна сказати, що для майбутніх мешканців "Манхеттена" вираз "високий рівень життя" набуває цілком буквального значення. Поряд з будівлею, окрім відомих бізнес-центрів, знаходяться головні об'єкти інфраструктури: залізничний вокзал, Собор Святого Юра, Львівський цирк, гуманітарна гімназія і дитсадок.

Манхеттенський стиль прочитуватиметься в усіх деталях будівлі та ідеально впишеться в архітектурний ансамбль міста Лева. Безумовно, під час будівництва "Манхеттена" використовуються лише сучасні, довговічні, енергоефективні та економічні матеріали і технології, а сама новобудова буде оснащена металопластиковими вікнами, індивідуальним опаленням, паркінгом та безшумним ліфтом.

"Манхеттен" надасть можливість усамітнитися зі своєю родиною в тихому місці, при цьому перебуваючи у 5-10 хвилинах від центра міста. Тут можна буде вести практично заміський спосіб життя, перебуваючи за крок від бурхливого центру європейського міста.

Бажаєте жити на "Матхеттені"? Чекати лишилося недовго! Будівництво комплексу розпочалося у листопаді 2014 року, а вже у 2016 вишукані апартаменти "Манхеттена" розкриють свої двері для усіх щасливих власників житла вищої проби! Поспішайте!

Більш детально про ЖК "Манхеттен"

Зараз ви читаєте новину «Бажаєте мешкати на Манхеттені, але любите Львів? Є рішення!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути