Ексклюзиви
пʼятниця, 29 липня 2016 10:09

Асортимент "Розетки" поповнився функціональними пристроями для вейпінга

Нові стартові набори для електронних сигарет, представлені в "Розетці", охоплюють потреби всіх парильників. Серед них, як завжди, багато моделей, розрахованих на початківців. Однак нітрохи не менше свіжих комплектів, які підходять і досвідченим вейперам.

Серед простих у використанні пристроїв, розрахованих на новачків виділяється популярна серія eGo ONE від компанії Joyetech. Порівняно недавно вона поповнилася двома моделями — eGo ONE V2 і eGo ONE Mega V2. Перша являє собою пристрій довжиною 127 мм і діаметром 19 мм. Вона вміщує 2 мл рідини, а ємність батареї становить 1200 мА * ч. Комплект Mega трохи довше — 135 мм. Діаметр від акумулятора — 22 мм, так що на нього можна встановлювати багато атомайзери середнього розміру. Обсяг же "рідного" кліромайзера становить 4 мл, що вже цілком чимало. Ємність акумулятора цієї моделі — 2200 мА * ч. Це дозволяє розраховувати на досить довгий час автономної роботи.

 

Свіжа модель від Wismec — вельми стильний пристрій з оригінальним дизайном. Кліромайзер трохи "втоплений" в корпус. Через це пристрій виглядає і відчувається більш компактним. Кнопка Fire ховається під тильною панеллю. Для включення потрібно просто натиснути на цю панель. Подвійний захист від короткого замикання, варіватт, повноцінний температурний контроль роблять її дійсно комфортною у використанні. Є також режим TCR. Користувач може вручну встановити температурний коефіцієнт для металу використовуваного випарника.

Як виявилося, рівень потужності в 75 Вт став дуже затребуваним. Такий же показник має витончена, компактна новинка від Eleaf — iStick Pico Kit. Цей комплект включає в себе атомайзер Melo 3 Mini об'ємом 2 мл з верхньою заправкою. Модель також підтримує режими термоконтроля і варіватта.

 

Тим, кому хочеться чогось потужнішого, можна розглянути Smok H-Priv Kit. Потужність боксмода цього комплекту становить 220 Вт. Присутній повний набір актуальних функцій — варіватт, термоконтроль, а також TCR. Також підтримуються сабомні випарники. Але, мабуть, найефектнішою особливістю цього комплекту можна назвати кнопку Fire на боксмоде. Вона виконана у вигляді великої червоної панелі, вміщеній в трикутний виріз на корпусі.

 

Серед нових стартових наборів електронних сигарет є варіанти практично на будь-який смак. Розглянути різні комплекти для ширяння можна в інтернет-магазині "Розетка".

Повний текст статті доступний на B2Blogger.com.

Зараз ви читаєте новину «Асортимент "Розетки" поповнився функціональними пристроями для вейпінга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути